Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cluj Arena, flancat de căsuțe modulare

Mai multe căsuțe modulare destinate comerțului stradal vor fi amplasate pe esplanada Stadionului Cluj Arena, zonă în care își desfășoară activitatea piața volantă.

Mai multe căsuțe modulare destinate comerțului stradal vor fi amplasate pe esplanada Stadionului Cluj Arena, zonă în care își desfășoară activitatea piața volantă.

Valoarea contractului de furnizare pentru căsuțe este estimată la 355.000 de lei. Suma este asigurată de Consiliul Județean, din bugetul alocat investițiilor. „Dorința noastră e să modernizăm zona din jurul stadionului, care a devenit în timp o destinație de street food.

Să-i dăm o coerență vizuală și funcțională. Aceste module vor avea un design unitar și atractiv. Ele urmează să înlocuiască actualele chioșcuri amplasate la intrarea de pe Aleea Stadionului.

În acest fel ne dorim să diversificăm și mai mult oferta pusă la dispoziția celor care vin în zonă pentru a participa la evenimente sportive sau muzicale. Dar și pentru familiile cu copii care ajung în părculețul din vecinătatea stadionului”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Comercianții, relocați pe Splaiul Independenței

Cele 10 construcții modulare cu caracter provizoriu vor avea câte 10 mp. Ele vor fi confecționate din materiale prietenoase cu natura, aspectul fiind unul contemporan, adecvat mediului natural al Parcului Central.

Căsuțele modulare vor beneficia de utilități pentru asigurarea de condiții sanitare adecvate, motiv pentru care se vor achiziționa și servicii de branșare la utilități.

Până la darea în funcțiune a noilor module, comercianții existenți pe Aleea Stadionului vor fi relocați în zona Splaiului Independenței. În perioada următoare vor avea loc proceduri prin care se vor atribui aceste spații.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

88 milioane de euro pentru modernizarea Aeroportului Internațional Satu Mare

Articolul următor

Strong show despite subdued expectations in the market - EXPO REAL Trend Index

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share