Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania de autostrăzi declanșează anchete în trafic

În zilele de 21 septembrie, 28 septembrie, 12 octombrie și 26 octombrie, intervalele orare 08:00-12:00 și 14:00-18:00, se vor desfășura anchete de circulație origine – destinație.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va începe anchete de circulație origine – destinație, inclusiv în zona Transilvaniei.

În zilele de 21 septembrie, 28 septembrie, 12 octombrie și 26 octombrie, intervalele orare 08:00-12:00 și 14:00-18:00, se vor desfășura anchete de circulație origine – destinație.

Acestea sunt în conformitate cu instrucțiunile tehnice privind organizarea și efectuarea anchetelor de circulație origine – destinație. Anchetele se vor desfășura pe întreaga rețea de drumuri naționale, drumuri expres și autostrăzi, aflate în administrarea CNAIR.

Studiul coordonat prin Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică este baza de date statistică pentru determinarea curenților de trafic în scopul orientării investițiilor, alocarea bugetelor, ajustarea strategiilor de dezvoltare.

Acțiunea se va desfășura în puncte determinate prin metode statistice, pe întreaga rețea de drumuri naționale din România. Vor fi echipaje mixte CNAIR – Poliția Română (recenzori și agenți de circulație) care vor invita conducătorii de vehicule pe o bandă de rezervă și le vor adresa un set de întrebări.

Ce întrebări vor fi puse șoferilor

  • originea plecării în cursa (ex.: București, Zalău)
  • destinația cursei (ex.: Suceava, Chișinău)
  • scopul călătoriei (ex.: turistic, acasă, loc de muncă, alte scopuri)
  • pentru vehicule de transport marfă (felul mărfii)
  • pentru vehicule de pasageri (numărul de pasageri)

Sursa: CNAIR

“Nu vor fi înregistrate datele referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducătorului auto sau alte date de identificare. Informațiile solicitate sunt complet anonime în conformitate cu regulamentul general privind protecția datelor”, a precizat CNAIR

Fiind vorba despre o acțiune de interes public, compania a anunțat conducătorii auto să colaboreze cu anchetatorii, astfel încât această acțiune să se desfășoare într-un timp cât mai redus.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
La ediția din acest an a Zilelor Recoltei au fost prezenți peste 100 de producători și artizani care au oferit amatorilor întreaga varietate de fructe și legume autohtone, provenite din minifermele clujene.

Fermierii clujeni au făcut donații persoanelor asistate

Articolul următor
Rombat Bistrița și-a expus produsele și soluțiile la Automechanika Frankfurt (Germania), târg de referință in industria automotive.

Rombat și-a prezentat bateriile la Frankfurt

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share