Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rombat și-a prezentat bateriile la Frankfurt

Rombat Bistrița și-a expus produsele și soluțiile la Automechanika Frankfurt (Germania), târg de referință in industria automotive.
Standul bistrițean din Germania a cuprins produse și soluții din sectoril acumulatorilor auto | Foto: Rombat

Cel mai mare producător de acumulatori auto din România a participat la un important târg de profil din Germania.

Rombat Bistrița și-a expus produsele și soluțiile la Automechanika Frankfurt (Germania), târg de referință in industria automotive. “Automechanika ne-a oferit ocazia, ca în cursul celor cinci zile, să ne întâlnim cu clienții noștri internaționali și să legăm noi relații cu potențiali clienți.

Le mulțumim tuturor celor care au vizitat standul Rombat și au dorit să afle mai multe despre produsele și activitatea noastră. A fost o plăcere să discutăm și să împărtășim opinii despre dezvoltarea și evoluția industriei bateriilor auto”, au relatat trimișii companiei bistrițene.

Furnizor Dacia-Renault și Ford

Rombat a devenit, în 1996, furnizor Dacia, în 2005 a obținut autorizația integrată de mediu, în 2008 a deschis primele sale centre, iar în 2013 a dezvoltat linia de producție pentru baterii AGM și EFB. În 2017, a fost nominalizată ca furnizor pentru uzina Ford Craiova, în 2018 a fost concretizată investiția în o nouă capacitate de producție, urmată de parteneriatul cu Ford Craiova (2019) și certificarea Ford (2021).

Societatea bistrițeană este cel mai mare producător de baterii din România și fabrică mai multe mărci, destinate în special automobilelor. Aceasta a fost privatizată, apoi vândută concernului sud-african Metair.

Managerul Rombat, Alin Ioaneș, anunța concretizarea, în 2022, a unui parc fotovoltaic care să genereze energie verde pentru capacitățile de producție. Afacerile fabricii erau, în 2021, de 488 de milioane de lei, cu un profit net de 19 milioane. Aici activau 734 de angajați, având o vechime medie de peste 12 ani.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În zilele de 21 septembrie, 28 septembrie, 12 octombrie și 26 octombrie, intervalele orare 08:00-12:00 și 14:00-18:00, se vor desfășura anchete de circulație origine – destinație.

Compania de autostrăzi declanșează anchete în trafic

Articolul următor

Spyrosoft: angajații din IT își doresc să lucreze remote și să aibă un program flexibil

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share