Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Comunitate pentru femeile antreprenor la Cluj

Ask3Women, o nouă comunitate de sprijin pentru femeile antreprenor, se va lansa la Cluj-Napoca.

Ask3Women, o nouă comunitate de sprijin pentru femeile antreprenor, se va lansa la Cluj-Napoca.

“Într-un moment în care antreprenoriatul feminin este încurajat, Ask3Women vine să suplinească o nevoie existentă în piața locală: sprijin și ghidare pentru femeile antreprenor, atât pentru cele aflate la început de drum, cât și pentru cele cu experiență, dar care se confruntă cu blocaje” au explicat fondatoarele.

Comunitatea Ask3Women este gândită și creată de trei antreprenoare din Cluj –  Cristina Bara, Andreea Cîmpean și Aranka Barocz. Ele își doresc să seteze un model de bune practici în lumea business-ului, iar femeile antreprenor să nu fie concurente, ci colaboratoare.

„Îmi amintesc de începuturile mele în business, de cât de greu mi-a fost. Și mă gândesc cât de mult m-ar fi ajutat să am în jurul meu oameni care să mă sprijine sau măcar să îmi spună o încurajare.

Asta vrem să fie Ask3Women: o comunitate unde femeile antreprenor să găsească sfaturi, sprijin, coaching. Eu cred în coaching și în puterea acestuia, dar cred mult și în puterea comunității, a relațiilor. Tocmai de aceea am creat această organizație”, spune Cristina Bara (foto dreapta), cofondatoare a Ask3Women.

Comunitatea va fi lansată în 22 septembrie, la Blitz Events Conference Room, în Cluj-Napoca. Invitați de onoare ai evenimentului sunt psihoterapeutul și autorul de best-seller Hedi Hoka, Emese Olah, viceprimar al Clujului.

Organizație cu trei cofondatoare

Cristina Bara este la bază economist, mamă, iar din pasiune a devenit coach și trainer certificat Maxwell – cea mai mare organizație de leadership la nivel internațional. „Viziunea mea este să susțin și să ghidez oamenii să își atingă potențialul cu care s-au născut”.

O altă cofondatoare e Aranka Barocz, antreprenoare și organizator oficial al Olimpiadei Internaționale de Limba Engleză Hippo în România, unde, anual, coordonează 50 de școli și centre de limbi străine din toată țara. Este și coach în devenire.

Andreea-Camelia Cîmpean este mamă, soție, prietenă și antreprenoare. Crede în investiții pe termen lung, spune că este o fire întreprinzătoare și până acum nu a trăit situații care să o oprească din drumul ei. „Am învățat de la părinți să merg înainte și să nu permit mediului să mă influențeze negativ, chiar dacă sunt vulnerabilă, ca orice altă persoană”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Conducerea companiei Routier European Transport (RET) a decis că este momentul să aibă un sediu modern.

Routier European Transport își ridică un sediu nou

Articolul următor

Campus pentru învățământ dual la Oradea, după modelul din Brașov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share