Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Routier European Transport își ridică un sediu nou

Conducerea companiei Routier European Transport (RET) a decis că este momentul să aibă un sediu modern.
Viitorul sediu al operatorului de transport urmează să fie funcțional peste maximum un an | Foto: RET

Operatorul de logistică din comuna clujeană Gilău a început construcția unei clădiri cu facilități moderne în care urmează să își desfășoare activitatea.

Conducerea Routier European Transport (RET) a decis că este momentul să aibă un sediu modern. “Începem construcția noului sediu. Termenul estimat pentru finalizarea proiectului este de la opt luni la un an. Clădirea cea nouă va avea facilități precum birouri open space, restaurant, cameră de gaming, cameră de fitness, zonă de relaxare, terase și stații de încărcare mașini electrice”, anunță reprezentanții RET.

RET este prezentă pe piața de transport rutier și logistică din România și Europa din 2002. Aceasta a început inițial ca transportator de mărfuri generale și a dezvoltat, în timp, o serie de servicii și soluții logistice, ca răspuns la solicitările clienților și a cerințelor pieței regionale.

Estimări de trafic suplimentar pe relația Germania

RET a avut venituri anuale cu 33% mai mari decât în 2020 – 34 față de 26 de milioane de euro, și a intrat în Top 20 transportatori români ca afaceri, conform Trafic Media. Creșterea se datorează faptului că au fost cumpărate 105 de semiremorci pentru transport multimodal. Volumul pe acest segment de activitate a înregistrat un salt spectaculos, inclusiv datorită noii relații intermodale Stuttgart – Oradea.

Multimodalul contribuia, în 2021, cu 60% la cifra de afaceri a RET; transportul rutier, cu 25%; casa de expediții, cu 14%; alte activități, cu 1%. Din cauza capacității restrânse de la multimodal, Routier va avea, din 2023, cinci block-train-uri proprii, astfel încât volumele să crească din nou pe rutele Köln – Curtici și Stuttgart – Oradea. Pentru aceasta va crește flota de semiremorci.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Liberty Spring a deschis lângă Timișoara o nouă fabrică având activitate în domeniul automotive

Articolul următor
Ask3Women, o nouă comunitate de sprijin pentru femeile antreprenor, se va lansa la Cluj-Napoca.

Comunitate pentru femeile antreprenor la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share