Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Liberty Spring a deschis lângă Timișoara o nouă fabrică având activitate în domeniul automotive

Liberty Spring furnizor cu sediul central în Canada, a deschis în parcul industrial din localitatea Giarmata, aflată la 13 kilometri de Timișoara, o fabrică specializată în realizarea de produse pentru industria de automobile din lume.

„Această nouă fabrică ne permite să fim mai aproape de marii producători de automobile și de furnizorii de rangul 1 din Europa”, a declarat Mathieu Ouellet, președintele și directorul general al Liberty Spring.

La deschidere a fost prezent și ambasadorul Canadei din România, care s-a arătat încântat că a putut lua parte la inaugurarea fabricii. În cadrul ei vor exista mai multe poziții și locuri de muncă, iar acest lucru este o bucurie pentru locuitorii din comuna Giarmata și nu numai. Fiind la o distanță de doar 20 de minute de orașul Timișoara, fabrica va primi cu siguranță și locuitori ai orașului de pe Bega.

Compania are peste 35 de ani de activitate. Conform ultimelor cercetări ale firmei, astăzi, o mașină din două conține cel puțin o piesă fabricată într-una din fabricile Liberty Spring, care în momentul actual, are peste 700 de angajați în întreaga lume.

Liberty Spring este o companie canadiană cu sediul central în Montmagny, Quebec și deține fabrici în Boucherville (Canada), Toronto (Canada), Querétaro (Mexic), Suzhou (China) și începând cu luna aceasta, în Giarmata (România). De asemenea, compania are reprezentanțe situate în apropiere de Detroit (SUA) și în Berlin (Germania).

Anul trecut, Liberty Spring a achiziționat și Elka Suspension, societate care oferă amortizoare și nu numai, Eka având sediul tot în Quebec (Canada).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Angajații din IT își doresc să lucreze remote și să aibă un program flexibil

Articolul următor
Conducerea companiei Routier European Transport (RET) a decis că este momentul să aibă un sediu modern.

Routier European Transport își ridică un sediu nou

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share