Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Expoziție de bunuri de larg consum la Sărbătoarea Castanelor

Expoziția Rivulus Dominarum are loc la Sala Sporturilor Lascăr Pană, în perioada 23-25 septembrie.
Târgul din reședința de județ a Maramureșului cuprinde peste 50 de expozanți | Foto: CCIM

Manifestarea de toamnă din municipiul Baia Mare cuprinde și târgul de bunuri de larg consum.

Expoziția Rivulus Dominarum are loc la Sala Sporturilor Lascăr Pană, în perioada 23-25 septembrie. Aceasta reunește 50 de expozanți din țară și străinătate, din diferite domenii de activitate, conform Camerei de Comerț și Industrie Maramureș.

În cadrul Rivulus Dominarum se va desfășura Salonul ”Republica Moldova prezintă”. Este un proiect realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean. Rivulus Dominarum este inclusă în programul Sărbătorii Castanelor, eveniment de tradiție al comunității băimărene organizat de municipalitate. Ediția are o tematică generală.

20 de expozanți din Basarabia

Sunt prezente bijuterii hand-made, artizanat, confecții damă, încălțăminte, produse naturiste: ceaiuri, tincturi, creme, siropuri, uleiuri, pictură pe față, îmbrăcăminte, textile, dulciuri, șeminee premium, produse pentru bucătărie, produse naturiste pe bază de aloe, bijuterii lucrate manual, cămăși, textile, marochinărie, extracte naturale și suplimente alimentare.

De asemenea, sunt expuse confecții din blană naturală, rulotă prezentare uși secționale și automatizări, accesorii auto, echipamente din energie regenerabilă, panouri fotovoltaice, invertoare, tractoare utilaje agricole, tricicluri electrice, parfumuri, materiale și articole de marketing și promovare, covoare de Ungheni, vinuri din Republica Moldova, produse cu specific moldovenesc.

Parada Castanelor, amânată

Vor participa 36 de expozanți din Maramureș, Ilfov, Suceava, Bihor, Constanța, Cluj-Napoca, Dolj, Bihor, Satu Mare, Timiș, București, Mureș, Brașov, Teleorman și 20 de agenți economici din Republica Moldova. Deschiderea oficială a avut loc vineri, iar programul expozițional este de 10-11 ore pe zi.

Parada Sărbătorii Castanelor a fost amânată de către autorități pentru ziua de sâmbătă, ora 13:00, din cauza prognozei meteorologice și a traficului de vineri, dar și pentru posibilitatea unei participări mai numeroase a băimărenilor.

Traseul programat este Bd. Traian – Bd. Unirii – Bd. București – str. Culturii – str. G. Șincai – Centrul Vechi. Printre artiștii invitați la concerte se numără Nicole Cherry, Zdob și Zdub, Loredana (vineri), Connect-R, Alina Eremia, Faydee, Holograf (sâmbătă), 3rei Sud-Est, Andra, Irina Rimes, Carla’s Dreams (duminică).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Ministerul Agriculturii a emis avizul privind startul construirii Grădinii Urbane Transilvania (GUT), din orașul bistrițean Beclean.

Grădina Urbană Transilvania are undă verde de la Ministerul Agriculturii

Articolul următor
Consiliul Județean Cluj a emis autorizația de construire în vederea executării lucrărilor de asfaltare a drumului de acces spre obiectivul turistic arborele de Sequoia.

Șosea modernizată de 1,4 milioane de lei spre Sequoia de Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share