Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O nouă ediție Technovation Girls România

Pe 10 Octombrie se lansează noua ediție Technovation Girls Romania– cea mai mare competiție de antreprenoriat și leadership în IT pentru eleve.

Participantele învață gratuit să dezvolte o aplicație de mobil, un plan de afaceri, un plan de marketing, un pitch video și toate acestea în timp ce încearcă să rezolve probleme reale din lume, ce ating subiecte precum sărăcie, pace, mediu înconjurător, egalitate, educație sau sănătate.

Asociația Adfaber, organizatorul competiției în România, invită elevele între 8 și 18 ani, toți profesorii și părinții, să participe la lansarea Technovation, în cadrul unui eveniment online. Echipa Adfaber va răspunde la toate întrebările despre program și va oferi informații detaliate pentru elevele care doresc să se înscrie în competiția Technovation Girls și să descopere oportunități gratuite de dezvoltare. Acest program le poate schimba viața în bine. Multe eleve nu au avut ocazia să învețe elementele din curricula programului niciodată, iar acum, chiar dacă provin din medii defavorizate, vor putea să își dezvolte abilități de lideri în IT

Program gratuit

Technovation Girls este un program internațional gratuit, desfășurat anual. Sute de eleve din întreaga lume se înscriu și învață, cu ajutorul resurselor gratuite.

Ediția trecută, peste 5.500 de eleve din 61 de țări au dezvoltat aproape 1.700 de soluții IT pentru probleme reale ale comunităților din care fac parte sau din lume. România a numărat 7 echipe în semifinalele competiției, dintre care 1 echipă câștigătoare regională pe Europa.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Organizația Femeilor Antreprenor: Soluții pentru reactivarea economică a României

Articolul următor

Generația Z: 1 din 5 tineri își dorește să devină celebru

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share