Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sting concertează la Polivalenta din Cluj

Celebrul artist britanic Sting va urca pe scena Sălii Polivalente BTarena din Cluj-Napoca în 30 septembrie, în cadrul turneului My Songs.

Celebrul artist britanic Sting va urca pe scena Sălii Polivalente BTarena din Cluj-Napoca în 30 septembrie, în cadrul turneului My Songs.

Sting a promis un spectacol exuberant și dinamic, cu cele mai îndrăgite cântece ale sale, scrise de-a lungul carierei ilustre a celui care a câștigat 17 premii Grammy, atât cu The Police, cât și ca artist solo. Apreciat ca fiind un „spectacol magistral de la început până la sfârșit”, concertul Sting – My Songs „îi poartă pe fani într-o călătorie muzicală în timp”, cu hit-uri precum “Fields of Gold”, “Shape of My Heart”, “Roxanne”, “Demolition Man”.

Fanii se vor putea bucura să asculte și melodii ca “Englishman in New York”, “Every Breath You Take”, “Roxanne”, “Message In A Bottle”. Invitat special este Joe Sumner, care va fi prezent pe scena clujeană. Sting va fi acompaniat de un ansamblu electric, rock, format din Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuță) cu Melissa Musique și Gene Noble (backing vocals).

A câștigat 17 premii Grammy

Compozitor, solist vocal, textier, actor, autor și activist, Sting s-a născut în Newcastle (Anglia). S-a mutat la Londra pentru a forma The Police cu Stewart Copeland și Andy Summers. Trupa a lansat cinci albume de studio, a câștigat șase premii Grammy și două Brits, fiind inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Fiind unul dintre cei mai distinși artiști solo din lume, Sting a primit alte 11 premii Grammy, două Brits, un Golden Globe, un Emmy, patru nominalizări la Oscar, o nominalizare la Tony, premiul Century Award al Billboard Magazine și premiul MusiCares Person of the Year.

A fost numit Comandant al Ordinului Imperiului Britanic (CBE) de către Regina Elisabeta a II-a pentru nenumăratele sale contribuții la muzică. Membru al Songwriters Hall of Fame, a primit Kennedy Center Honors, Premiul de merit al muzicii americane și Premiul Polar Music.

Sting a fost distins cu titlul de Doctor Honoris Causa în Muzică de către Universitatea Northumbria, Berklee College of Music, Universitatea din Newcastle upon Tyne, Universitatea Brown. De-a lungul carierei sale ilustre, a vândut 100 de milioane de albume cu The Police și ca artist solo.

Noul album, creat în pandemie

Cel mai recent album al lui Sting, The Bridge, pune în evidență prolificitatea și diversitatea talentului său de compozitor. Scrisă și înregistrată într-un an de pandemie globală, îl găsește pe Sting meditând asupra pierderilor personale, separării, perturbării, lockdown-ului, tulburărilor sociale și politice extraordinare.

Reprezentând diferite etape și stiluri din carieră și inspirându-se din genuri ca rock n’roll, jazz, muzică clasică, folk, albumul eclectic prezintă sunetul chintesențial al lui Sting pe piese pop-rock, precum salba rock de deschidere a albumului “Rushing Water” și noua piesă cu iz indie-pop “If It’s Love”. Concertul de la Cluj va începe de la 19:00, iar accesul va fi permis cu o oră mai devreme.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
RebelDot a dat în funcțiune al treilea birou în țară și sediul principal, în cadrul Buftea Business Center (BBC), din Cluj-Napoca

RebelDot a revenit în Buftea Business Center

Articolul următor

Universitatea de Medicină și Farmacie Timișoara va avea un nou campus universitar în valoare de 24 de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share