Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

RebelDot a revenit în Buftea Business Center

RebelDot a dat în funcțiune al treilea birou în țară și sediul principal, în cadrul Buftea Business Center (BBC), din Cluj-Napoca
Companiile de IT vor să își facă angajații să se simtă la birou ca acasă | Foto: RebelDot

Compania clujeană de dezvoltare de software a optimizat sediul său central conform sistemului de lucru hibrid și va reamenaja biroul din Oradea.

RebelDot a dat în funcțiune al treilea birou în țară și sediul principal, în cadrul Buftea Business Center (BBC), din Cluj-Napoca. Majoritatea celor 160 de angajați lucrează în sistem hibrid.

Compania are în patru birouri fizice, în Cluj – două centre, Oradea și Copenhaga (Danemarca). Anul acesta, RebelDot are în plan reamenajarea spațiului din Oradea, pentru a-l adapta lucrului hibrid. Al doilea birou deschis în Cluj a fost optimizat muncii hibride și transformat într-un spațiu pet-friendly.

RebelDot a dat în funcțiune al treilea birou în țară și sediul principal, în cadrul Buftea Business Center.

Cu animalul favorit la birou

„Nu există nicio îndoială că viitorul muncii în IT este hibrid. Angajații au așteptări tot mai asumate cu privire la flexibilitatea pe care angajatorul le-o oferă. Dacă o companie din IT ar reveni la un aranjament de lucru exclusiv la birou, ar risca să piardă majoritatea talentelor, pentru care, în ultimii doi ani, nu au mai existat bariere geografice.

Industria de IT din România este tânără. Mulți dintre angajați se simt confortabil cu munca de la distanță (remote). Avem colegi care și-au terminat studiile și au intrat în lumea muncii în timpul pandemiei, lucrând exclusiv remote. Pentru Generația Z și Mileniali reîntoarcerea la birou înseamnă continuarea relațiilor personale, în care au investit prepandemie.

Însă nu își doresc să revină în vechile spații de lucru și vor căuta acei angajatori care le oferă spații de lucru confortabile. Nevoile acestor angajați au un impact major asupra deciziilor referitoare la regândirea spațiilor de birouri și oportunitățile de dezvoltare a companiilor”, spune Tudor Ciuleanu, CEO al RebelDot.

Cafenea cu circuit închis pentru angajați și invitații lor

Pornind de la nevoia de flexibilitate, RebelDot a revenit în BBC, unde a funcționat primul sediul al companiei, relocat în timpul pandemiei într-un spațiu ce oferea mai multă intimitate și respecta restricțiile impuse în acea perioadă.

Noul sediu a fost adaptat la nevoile noului mod în care se desfășoară munca. În timpul pandemiei, în ultimii doi ani, mulți oameni au lucrat din cafenele din țară sau din întreaga lume, pe lângă birourile de acasă.

Echipa RebelDot a decis să aducă cafeneaua în spațiul de birou și să ofere acel sentiment de a avea un loc social care stimulează creativitatea și te face să te simți departe de spațiul clasic de birou. RebelCafe este o un local cu circuit închis, accesibil angajaților și invitaților acestora, iar consumația este gratuită.

Lounge și sală de jocuri

Pentru a contribui la sentimentul de apartenență la echipă și a încuraja asumarea culturii RebelDot, angajații pot petrece timp în lounge-ul spațios și se pot relaxa în sala de jocuri dedicată. Dacă angajații au nevoie de intimitate sau doresc să programeze sesiuni de brainstorming cu echipele lor, să aibă întâlniri cu clienții, pot rezerva o sală de ședințe sau o sală de proiect din cele 10 zone desemnate din noul sediu.

RebelDot este o companie românească ale cărei produse digitale susțin branduri locale și internaționale în accelerarea procesului de digitalizare și inovare. Echipa de ingineri, designeri și manageri de produs lucrează în mod hibrid, din mai multe colțuri ale țării, dar și din străinătate.

Recent, compania a lansat un mecanism de investiții pentru susținerea industriei tech autohtone, Rebel Ventures. Acesta administrează strategia de investiții a companiei în startup-uri care vin cu soluții la problemele de zi cu zi în zone precum sănătate, energie “verde”, fintech și blockchain.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

PlanRadar delivers first results on the research project "Future of Buildings" at EXPO REAL 2022

Articolul următor
Celebrul artist britanic Sting va urca pe scena Sălii Polivalente BTarena din Cluj-Napoca în 30 septembrie, în cadrul turneului My Songs.

Sting concertează la Polivalenta din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share