Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Poșta Română va livra colete cu ATV-urile în Transilvania

Patru autovehicule de tip ATV au fost achiziționate de către CNPR pentru a livra mai ușor, trimiterile, în zone de munte, greu accesibile.

Județele Cluj, Alba și Bihor vor beneficia de mijloace de transport noi din partea Companiei Naționale Poșta Română (CNPR).

Patru autovehicule de tip ATV au fost achiziționate de către CNPR pentru a livra mai ușor, trimiterile, în zone de munte, greu accesibile. Poștași din județele Alba, Suceava, Bihor, Cluj vor distribui colete pe ATV, conform Wall Street.

Autovehiculele ATV vor oferi versatilitate poștașilor, mai ales pe traseele off-road, potrivit CNPR. Acestea vor reduce din timpul de lucru și vor simplifica traseele pe care pe care salariații noștri le au de parcurs pentru a ajunge la adresele izolate.

Costă 24.000 de euro bucata

Autovehiculele ATV pe care CNPR le deține, sunt marca Linhai, model Promax 570, au capacitate de transport de două locuri și de încărcare de 204 kg. Ele sunt dotate și cu un cârlig de remorcare, având capacitate de tractare de 200 kg.

“CNPR livrează trimiteri în toate colțurile țării. Indiferent că sunt situate în zone greu accesibile, poștașul nostru trebuie să ajungă la toate gospodăriile.

Am identificat subunitățile poștale cu itinerarii inaccesibile pentru alte categorii de mijloace de transport. Am achiziționat aceste ATV-uri pentru a ajunge mai rapid la clienții noștri, dar și pentru a oferi un real ajutor salariaților companiei”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al CNPR.

Cele patru ATV-uri au venit însoțite de patru seturi de echipamente de protecție pentru poștașii conducători (cască, mănuși, genunchiere, veste reflectorizante) și au costat 99.000 de lei, plus taxa pe valoarea adăugată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Festivalul SoNoRo aduce muzica clasică în Iulius Mall Cluj

Articolul următor

Investiție de 10 milioane euro pentru Centura Ardud

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share