Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Premiere pe aerogara din Someșeni: zboruri spre Leeds și Perugia

Compania maghiară Wizz Air va zbura la Leeds (Anglia), din 31 octombrie, respectiv spre Perugia (Italia), din 7 decembrie, ambele fiind premiere pe aerogara din cartierul clujean Someșeni.
Leeds este cel mai mare oraş din regiunea West Yorkshire şi al treilea ca mărime din Anglia | Foto: AIAIC

Două noi destinații în regim low-cost se profilează, pe final de an, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC).

Compania maghiară Wizz Air va zbura la Leeds (Anglia), din 31 octombrie, respectiv la Perugia (Italia), din 7 decembrie, ambele fiind premiere pe aerogara din cartierul clujean Someșeni. Zborurile spre Leeds vor fi operate, pentru început, cu două frecvenţe pe săptămână (luni şi vineri).

Din martie 2023, cursele vor avea trei frecvenţe săptămânale (luni, miercuri, vineri). Biletele spre noua destinaţie sunt deja disponibile pe portalurile de rezervări aeriene. Marea Britanie conduce în topul țărilor de destinație preferate de către pasagerii AIAIC.

Leeds este cel mai mare oraş din regiunea West Yorkshire şi al treilea ca mărime din Anglia (după Londra şi Birmingham). Aeroportul Leeds Bradford deserveşte ambele oraşe, fiind situat la 11 și 14 km de centrul acestora.

S-a reluat cursa de Abu Dhabi

„Odată cu a șaptea aeronavă alocată anul acesta bazei din Cluj și cu noile rute adăugate rețelei din România, Wizz rămâne cea mai mare companie aeriană care operează de aici. Ne bucură faptul că noua rută, Leeds, va deservi o importantă comunitate de români din regiunea West Yorkshire”, a spus preşedintele AIAIC, Viorel Federiga.

AIAIC concentrează 45 de destinaţii oferite de către operatorii aerieni. Din 29 septembrie au fost reluate şi zborurile Wizz Air spre Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), operate cu o frecvenţă săptămânală în octombrie și cu două frecvențe în noiembrie.

Din 7 decembrie, Wizz Air are programate spre operare, de pe aeroportul clujean, zboruri în premieră spre Perugia, capitala Regiunii Umbria (Italia), care vor fi efectuate cu două frecvenţe săptămânale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Ca parteneri oficiali ai Zilelor Clujului figurează Terapia – Sun Pharma, Iulius Mall, iar ca parteneri principali, NTT DATA Romania, Vodafone Romania, Accesa, Ursus.

Zilele Clujului se bazează pe finanțarea "multinaționalelor"

Articolul următor

Analiză, rectorul Politehnicii timișorene: Firmele vor angajații la birou două-trei zile pe săptămână, dar nu prea reușesc

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share