Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zeci de mii de cereri de abonamente pentru viitorul Untold

Aceștia au precizat că pentru primele 10.000 de abonamente, care vor fi comercializate la prețul cel mai mic, s-au înscris deja câteva zeci de mii de persoane.

Ediția viitoare a Festivalului Untold de la Cluj-Napoca, din 2023, va avea loc între 3 și 6 august, au stabilit organizatorii.

Aceștia au precizat că pentru primele 10.000 de abonamente, care vor fi comercializate la prețul cel mai mic, s-au înscris deja câteva zeci de mii de persoane.

Pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, organizatorii spun că 2023 va aduce în line-up-ul festivalului trupe care vin pentru prima dată în România și artiști pe care fanii și-i doresc pe scena principală. Ei afirmă că noua ediție aduce o poveste nouă, personaje noi și surprize pe care participanții le vor descoperi la Untold.

În cele patru zile de festival, creatorii Untold vor transforma cei 235.000 mp din Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume a diversității genurilor muzicale. Aceasta va include live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuți artiști din stilurile techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum’n’bass, trap, dubstep, trip-hop.

360.000 de participanți în acest an

Fanii festivalului se pot înscrie pe platforma festivalului pentru a cumpăra abonamente la un preț special, fixat la 109 euro, plus taxe. Primele abonamente vor fi puse în vânzare joi, 6 octombrie, la ora 14:00. Organizatorii vor scoate la prima rundă 10.000 de abonamente la prețul special, iar zeci de mii de oameni s-au înscris deja.

360.000 de oameni au participat în acest an, precum și 200 de artiști și trupe, printre care Alok, Above & Beyond, Claptone, Hardwell, Don Diablo, David Guetta, Lost Frequencies, Morten, J Balvin, G-Eazy, Major Lazer, Anne Marie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
O echipă de medici neurochirurgi din Spitalul MedLife Humanitas (SMH) Cluj a testat, în vederea implementării în cadrul unității, cea mai performantă tehnologie robotică și de neuronavigație integrată disponibilă în lume.

MedLife aduce la Cluj robotul cel mai performant din lume

Articolul următor

Consultare organizată de Banca Mondială în vederea realizării Diagnosticului de Țară

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share