Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorii de la ROA descind în cartierele Clujului

Grupul producătorilor Roade Online din Ardeal (ROA) a intrat într-un parteneriat cu municipalitatea clujeană pentru a livra direct în cartiere.
Numărul producătorilor cooptați în rețeaua regională a crescut de la 5 la 27 | Foto: ROA Cluj

Grupul producătorilor Roade Online din Ardeal (ROA) a intrat într-un parteneriat cu municipalitatea clujeană pentru a livra direct în cartiere.

“Primăria Cluj-Napoca ne-a invitat să fim parte din proiectul Agora și să punem umărul la revitalizarea zonei Iris, așa că miercurea ne întâlnim cu drag acolo”, au precizat reprezentanții ROA Cluj.

Amplasamentele convenite cu municipalitatea de conducerea ROA sunt Piața Liebknecht, din cartierul Iris, și Piața 1 Mai, din zona platformei Clujana. Cu acest prilej, organizația a cooptat un producător tradițional de lapte și lactate de vacă, oaie și capră din comuna Chinteni, la ferma familiei Matei.

Grupul care practică vânzarea directă, fără intermediari, pe bază de comenzi ferme pe rețelele sociale, a început cu 5 producători locali și a ajuns la 27, iar amplasamentele de livrare în Cluj au crescut de la 1 la 4.

Vor să livreze și la domiciliu

În strategia ROA Cluj figurează îmbunătățirea procesului de comandă și livrările la domiciliu. De asemenea, producătorii vor să se adreseze angajaților din centrele de birouri din Cluj-Napoca, o astfel de acțiune fiind efectuată la sediul companiei de tehnologia informației Endava.

Modelul de comercializare este unul finlandez, prin care ROA își propune să economisească timpul producătorilor și clienților, să elimine intermediarii și să evite risipa alimentară.

Fondatoarea grupului clujean este Andreea Koronios. Activitatea rețelei se desfășoară pe un grup de Facebook, cu 20.000 de membri și aproape 30 de producători.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cea mai importantă se referă la construirea unei fabrici de produse ceramice speciale, anunțată la aniversarea a 53 de ani de la înființare.

Cemacon ridică o fabrică de produse ceramice speciale

Articolul următor

Pași către înființarea unui centru „Confucius” la Universitatea din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share