Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cemacon ridică o fabrică de produse ceramice speciale

Cea mai importantă se referă la construirea unei fabrici de produse ceramice speciale, anunțată la aniversarea a 53 de ani de la înființare.
Conducerea producătorului de blocuri ceramice a anunțat investiții importante pentru perioada următoare | Foto: Teodor Bălăjel

Producătorul clujean cu unități de producție în Sălaj a anunțat investiții de 22 de milioane de euro.

Cea mai importantă se referă la construirea unei fabrici de produse ceramice speciale, anunțată la aniversarea a 53 de ani de la înființare. “Zălăuanii au în Cemacon un prieten vechi, puternic și de încredere. Din 1969, a fost tot timpul un actor important în economia județului. Acum reprezintă unul dintre principalii piloni ai acesteia.

Cemacon a aniversat împlinirea a 53 de ani de la înființare. Am răspuns cu mare plăcere invitației de a fi prezent la această gală, invitație făcută de Daniel Șologon, director general, împreună cu care am relansat recent parteneriatul social al Cemacon cu zălăuanii”, a relatat Teodor Bălăjel, viceprimar al reședinței Sălajului.

Finanțează viitoare amenajări edilitare

“În vară am convenit cu Daniel Șologon asupra unui proiect de implicare socială al Cemacon ce se va concretiza în prima fază prin construirea unei stații moderne de autobuz la Zalău Value Centre și amenajarea a două sensuri giratorii.

Cel de la intrarea în Zalău dinspre Cluj și cel din care se intră pe șoseaua ocolitoare, în partea de nord a orașului. Cemacon s-a oferit să facă aceste investiții și să asigure întreținerea lor.

Am stabilit deja cu directorul general al Cemacon, Daniel Șologon, că vom aprofunda parteneriatul nostru relansat și vom valorifica toate posibilitățile de colaborare pentru implicarea socială a companiei pentru o calitate mai bună a vieții zălăuanilor”, a spus Bălăjel.

Patru linii de producție în Sălaj

Cemacon este cel mai mare producător de blocuri ceramice cu capital românesc și liderul pieței de zidărie din Transilvania. Are o importanță strategică pentru economia Sălajului, cu două platforme industriale și patru linii de producție.

Pentru anul acesta a anunțat investiții de 22 de milioane de euro. Unul dintre obiective este construirea unei fabrici noi de produse ceramice speciale, unde vor fi și noi locuri de muncă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Caravana Regio a poposit în Sighetu Marmației, unde au fost prezentate proiectele de succes derulate prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 în județul Maramureș.

Drumul Nordului, cel mai important proiect european din Sighet

Articolul următor
Grupul producătorilor Roade Online din Ardeal (ROA) a intrat într-un parteneriat cu municipalitatea clujeană pentru a livra direct în cartiere.

Producătorii de la ROA descind în cartierele Clujului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share