Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a recepționat complexul de bazine de înot din Valea lui Mihai

Miercuri, 5 octombrie, s-a realizat recepția la finalizarea lucrărilor la complexul de bazine de înot didactice din orașul Valea lui Mihai.

La recepție au participat vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Călin Gal, președintele Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor (ADD), Vitalyos Barna, viceprimarul orașului Valea lui Mihai, Karsai József Attila, și reprezentanți ai firmei de construcții.

Două bazine

Complexul din Valea lui Mihai are două bazine de înot didactice de dimensiuni 25×12.5 m, respectiv 6×12.5 m, cu grupuri sanitare, vestiare și tribune. Valoarea investiției este de 6.913.030 lei, cu TVA.

„Ne bucurăm că s-a finalizat al patrulea proiect cu bazine didactice de înot din județul Bihor. Ne dorim ca acest complex să fie întreținut bine și să fie utilizat de elevii și locuitorii orașului. Finanțarea proiectului a fost asigurată de Consiliul Județean Bihor prin ADD, iar utilitățile au fost realizate de primărie. Mulțumim constructorilor și primăriei pentru mobilizare”, a precizat Călin Gal, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor.

Reamintim că sunt șapte astfel de proiecte în tot județul. Până acum au fost recepționate cele din Săcueni, Nucet, Salonta și Valea lui Mihai. Sunt în curs de finalizare bazele din Marghita, Beiuș și Ștei.

Cu excepția Municipiului Salonta, unde constructorul este SC Davinci SRL, în celelalte localități firma care execută lucrările este Costa Voc Impex SRL

Consiliul Județean Bihor, prin Asociația de Dezvoltare Durabilă Bihor, gestionează programul de realizare a bazinelor didactice, al căror scop este acela de îmbunătăţire a stării de sănătate şi de dezvoltare a abilităţilor fizice ale locuitorilor din oraşele şi municipiile judeţului.

Total
17
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oamenii de afaceri au sărbătorit Ziua Germaniei la Cluj

Articolul următor

Orange, Michelin, Net Brinel și Marvicon vor să colaboreze cu Universitatea Oradea

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
17
Share