Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Orange, Michelin, Net Brinel și Marvicon vor să colaboreze cu Universitatea Oradea

Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFR) și Centrul de Consiliere și Servicii privind Cariera (CCSC) al Universității din Oradea au organizat, marți, 4 octombrie 2022, o întâlnire care promite mult în ceea ce privește dezvoltarea relațiilor dintre mediul antreprenorial și cercetarea academică.

În sala Consiliului de Administrație al universității, Adriana Record – directorul executiv al CCIFR și prof. univ. dr. Anca Dodescu – prorector al Universității din Oradea, au adus la aceeași masă reprezentanți ai unor firme precum: Orange, Michelin, Net Brinel, Marvicon, și ai mai multor facultăți.

Discuțiile au vizat interesul și capacitatea Universității din Oradea pentru colaborarea cu mediul de afaceri, implicarea companiilor în programe și proiecte de cercetare, dotarea de laboratoare, transfer tehnologic și prezentarea, în universitate, a oportunităților de carieră ori a stagiilor de practică oferite de companiile franceze.

„Am fost foarte plăcut impresionați de oportunitățile aduse în fața noastră de CCIFR, de interesul actorilor economici din portofoliul Centrului și de dorința lor de a susține cercetarea de la Universitatea din Oradea. Chiar dacă unele firme își au sediul la București, reprezentanții lor s-au arătat disponibili să participe la evenimente organizate de universitatea noastră. Cred că această întâlnire este și un semnal că Universitatea din Oradea devine tot mai vizibilă, atractivă și relevantă la nivel național”, a spus psiholog dr. Adriana Borza, directorul CCSC.

 

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a recepționat complexul de bazine de înot din Valea lui Mihai

Articolul următor
Dedicate învățământului de calitate pentru viitorii angajați, NTT DATA Romania, MHP Consulting și Porsche AG au o colaborare îndelungată.

NTT DATA, Porsche și MHP au lansat două proiecte studențești la Cluj-Napoca

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share