Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Film premiat la TIFF, în caravană prin Transilvania

Actorii Maia Morgenstern, Marius Bodochi, regizorul Victor Canache, producătoarea Luana Georgiță pleacă în caravana “Capra cu trei iezi”.

Actorii Maia Morgenstern și Marius Bodochi se vor întâlni cu spectatori din opt orașe din Transilvania și Banat.

Regizorul Victor Canache, producătoarea Luana Georgiță, actorii Maia Morgenstern, Marius Bodochi pleacă în caravana “Capra cu trei iezi”. Ei se vor întâlni cu publicul la proiecții speciale, în avanpremieră, ale unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului, câștigător al Premiului Publicului la TIFF 2022.

Bazat pe cunoscuta poveste a lui Ion Creangă, “Capra cu trei iezi” este de fapt un film thriller/ horror care readuce în actualitate basmul, sub o altă optică. Acesta va intra în cinema din 28 octombrie. Caravana “Capra cu trei iezi” se oprește la Sebeș, Alba Iulia, Satu Mare, Brașov, Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgu Mureș, Piatra Neamț, Constanța, Iași sau Botoșani.

Prima oprire a caravanei va avea loc la Sebeș, în 10 octombrie, la Centrul Cultural Lucian Blaga. De la ora 18:30, spectatorii sunt așteptați să urmărească filmul, iar la final să stea de vorbă cu regizorul Victor Canache și Luana Georgiță despre experiența de la filmări și alegerea acestui subiect pentru un lungmetraj horror.

Participă la Dracula Festival

Tot în 10 octombrie, va avea loc o proiecție specială și la Alba Iulia, la Cinema Inspire, la 20:30. După film, Morgenstern,  Bodochi, Canache și Georgiță se vor întâlni cu publicul. Miercuri, 12 octombrie, la 20:30, Canache și Georgiță vor fi prezenți la proiecția de la Cineplexx Satu Mare.

Vineri, în 14 octombrie, cei doi vor fi la Brașov, pentru proiecția din cadrul Dracula Film Festival 2022. Sâmbătă, în 15 octombrie, echipa va fi prezentă la proiecția de la Craiova. Marți, în 18 octombrie, caravana “Capra cu trei iezi” se oprește la Timișoara, la Cinema Victoria, iar miercuri, 19 octombrie, la Cluj-Napoca, la Cinema Victoria, unde vor participa Marius Bodochi și Victor Canache.

Următoarele destinații sunt Sibiu, pe 21 octombrie, la Cinegold (vor fi prezenți Canache și Georgiță), Piatra Neamț, pe 23 octombrie. În 26 octombrie, regizorul și actrița vor fi prezenți la Constanța, la Cinema City, iar în 29 octombrie la Iași, la Cinema Ateneu. În 1 noiembrie aceștia vor fi la Botoșani, la Happy Cinema, iar în 4 noiembrie, la Târgu Mureș, la Cineplexx.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lotus Therm și Hotel Poienița din Băile Felix, premiate la Gala Turismului Balnear

Articolul următor

Educație financiară pentru elevi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share