Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lotus Therm și Hotel Poienița din Băile Felix, premiate la Gala Turismului Balnear

Două hoteluri din Băile Felix au fost premiate la Gala Turismului Balnear și de Wellnes, care se desfășoară în perioada 4 – 6 octombrie 2022 la Ensana Health Spa Hotels Sovata.

Lotus Therm Spa&Luxury Resort a primit Marele Premiu la categoria Cel mai bun hotel de 4 sau 5 stele cu bază de tratament balnear și de wellness.

Hotel Poienița

Hotel Poienița a primit Premiul Special al Juriului la categoria Cel mai bun hotel 2 sau 3 stele cu bază de tratament balnear (pentru turism de sănătate social).

Premiile Turismului Balnear și de Wellness a României au fost oferite de OPTBR (Organizația Patronală a Turismului Balnear din România). Premiile înseamnă o recunoaștere a celor mai importante proiecte din industria turismului balnear și de wellness&SPA din România. Nominalizările sunt analizate de un juriu ce include specialiști din lumea hotelieră, investitori și consultanți.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Unul dintre cele mai dinamice și efervescente oraşe multiculturale din România, guvernat de energie creativă și cu o personalitate vibrantă - Cluj-Napoca – marcheză în acest weekend „Zilele Clujului".

Zilele Clujului aduc musicaluri celebre pe scena din Iulius Parc

Articolul următor
Actorii Maia Morgenstern, Marius Bodochi, regizorul Victor Canache, producătoarea Luana Georgiță pleacă în caravana “Capra cu trei iezi”.

Film premiat la TIFF, în caravană prin Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share