Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Untold putea încasa, la prima strigare, 4,3 milioane €

În mai puțin de un minut, organizatorii au vândut 11.000 de abonamente, deși inițial au pregătit doar 10.000 pentru prima rundă de vânzări.
360.000 de oameni au participat în acest an la festivalul de la Cluj | Foto: Untold

Organizatorii festivalului de muzică electronică de la Cluj au contabilizat vânzări de 1,2 milioane de euro din prima tranșă de bilete puse la bătaie.

11.000 de fani ai Untold și-au asigurat abonamente la ediția viitoare a unuia dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din lume, care va avea loc între 3 și 6 august 2023. În mai puțin de 1 minut, organizatorii au vândut cu 1.000 de abonamente mai mult, deși inițial au pregătit doar 10.000 pentru prima rundă de vânzări.

Cererea a fost mare, iar la ora 14:00, 40.000 de oameni, care erau înregistrați pe portalul festivalului, sperau să prindă abonamente în prima etapă de vânzări. O nouă rundă va fi disponibilă în curând, pe site-ul festivalului.

Aduc trupele cele mai cerute de fani

Organizatorii spun că anul viitor vor aduce, pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, și trupe în premieră pentru România pe care fanii și le doresc pe scena principală. “Viitoarea ediție aduce o poveste nouă, personaje noi și surprize pe care participanții le vor descoperi la Untold.

În cele patru zile de festival, creatorii Untold vor transforma cei 235.000 mp din Parcul Central într-o lume a diversității genurilor muzicale. Aceasta va include live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuți artiști din stilurile techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum’n’bass, trap, dubstep, trip-hop”, conform inițiatorilor festivalului.

Scena principală a avut 95 de metri

360.000 de oameni au participat în acest an la Untold, precum și 200 de artiști și trupe, printre care Alok, Above & Beyond, Claptone, Hardwell, Don Diablo, David Guetta, Lost Frequencies, Morten, J Balvin, G-Eazy, Major Lazer, Anne Marie.

Cea de-a șaptea ediție a festivalului a reunit 200 de artiști, pe opt scene. Cluj Arena, stadionul Consiliului Județean, a găzduit, cu acest prilej, una dintre cele mai impunătoare scene din lume, cu o lățime de 95 m, o înălțime de 24 m și 700 mp de ecran led.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Firmele bihorene Recmotor PPD și Multimotor Diesel, la SAB 2022

Articolul următor
Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului CESAROM și unicul producător local de plăci ceramice, inaugurează pe 6 octombrie cel mai nou showroom de gresie și faianță, situat în București pe Șoseaua Mihai Bravu nr. 12.

Cesarom a deschis noul său showroom din București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share