Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Expo La Cânepa Ediția a-II-a 2022, în 22 – 23 octombrie 2022 la Oradea

Cânepa a avut încă din cele mai vechi timpuri multiple utilizări, fie că este vorba de materie primă pentru textile, fie ca adjuvant în tratarea diferitelor boli, fie în domeniul construcțiilor, fie ca izolator în domeniul automotive, fie la fabricarea hârtiei sau combustibil. Despre multiplele utilizări ale cânepii și, mai ales, despre utilizarea ei în scop medicinal la „Expo La Cânepa – Ediția a-II-a 2022”, care va avea loc la Era Shopping Park Oradea în 22 – 23 octombrie 2022.

Expo La Cânepa este o expoziție pentru educație, produse inovatoare și companii care deservesc industria cânepii și aspectele sale medicinale, agricole, financiare și de viață. Evenimentul este concentrat pe cele mai importante evoluții stiintifice din industrie.

Organizatori și participanți

Profesioniști din industria cânepii, inclusiv reprezentanți ai firmelor distribuitoare de ulei CBD, vor abordat cele mai mari provocări ale industriei. Expozitia este organizată de Asociația Medicala CBD Transilvania și Ferma La Cânepa, Valentin Chiper, Leontina Prodan, Forum Canabis, Legalizam.

Total
4
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Târgul de Cariere | Sibiu revine într-o nouă locație cu numeroase oportunități profesionale

Articolul următor

Investiție finalizată, în valoare de 140.000 de euro, în tabăra de la Căsoaia Arad

Citește și:
Citeste mai mult

Cum arată noua fabrică Aboliv de la Cluj

Investitorii din comuna Mihai Viteazu au prezentat unitatea de producție a mezelurilor recent pusă în funcțiune. “Hala noastră…
Zi de Zi știri economice:
Total
4
Share