Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgul de Cariere | Sibiu revine într-o nouă locație cu numeroase oportunități profesionale

Târgul de Cariere, alături de BestJobs, partenerul de recrutare din acest sezon, se întoarce la Sibiu cu numeroase oportunități profesionale și zeci de angajatori din diverse domenii de activitate. Evenimentul va avea loc în 21 și 22 octombrie, între 11:00 și 18:00, într-o nouă locație, și anume Sala Sporturilor Transilvania. La evenimentul susținut de Primăria Municipiului Sibiu, și-au confirmat deja prezența peste 30 de companii și sunt așteptați peste 2000 de candidați.

Dacă urmărești o schimbare în carieră sau pur și simplu dorești să iei pulsul mediului profesional, pe parcursul celor două zile vei avea ocazia să îți pui calitățile în valoare, să te remarci în fața angajatorilor sau să obții sfaturi de carieră prețioase.

Printre pozițiile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, vânzători, studenți pentru diverse internshipuri.

„Toamna aceasta căutăm oameni care caută oportunități de carieră, răspunsuri, un nou job, un nou început, vise împlinite sau poate chiar un job mai potrivit profilului lor, iar pentru aceasta la Târgul de Cariere aducem candidații față în față cu oportunitățile care contează”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Ediția de toamnă va fi marcată de prezența unui număr mare de companii din diferite sectoare de activitate, care sunt nerăbdătoare să prezinte candidaților ofertele de angajare. Dacă ești interesat de o carieră în domeniul auto & automotive, poți afla mai multe direct de la reprezentanții unor companii precum Vitesco Technologies, Continental Sibiu, Marquardt, Joyson Safety Systems, Bertrandt sau Grupo Antolin. Domeniile producție și tehnică sunt și ele bine reprezentate la Târgul de Cariere, prin intermediul unor companii precum Siemens, Retrasib sau ODU, care au pregătit o ofertă variată de joburi. Numeroase noi poziții sunt deschise și în domeniul IT în cadrul unor companii precum Veeam, imc, WEBfactory sau Regiondo sunt doar câteva dintre brandurile care așteaptă cu nerăbdare candidații la Sala Sporturilor Transilvania. De la Târgul de Cariere nu vor lipsi nici Bosch, Azets sau Vodafone, care vin cu numeroase oportunități profesionale și ultimele noutăți din domeniul lor de activitate.

O noutate absolută vine din partea companiei Marquardt, care aduce la Târgul de Cariere modulul DemoCar, prin care prezintă vizitatorilor tehnologiile inovative care vor echipa cockpitul automobilelor în viitor. Cum va arăta interiorul unui automobil? Cum se va schimba interfața cu utilizatorul? Compania Marquardt, expertă în mecatronică interactivă, ne invită în viitor pentru a experimenta produsele sale inovative într-un mediu interactiv. Pe scurt: DemoCar sau Mașina Viitorului.

Întâlnirile față în față cu recrutorii vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la fața locului, care va aduce în prim-plan detalii despre locurile de muncă disponibile și interviuri cu reprezentanții companiilor pe diverse teme. Acesta va fi difuzat pe canalele de Facebook, LinkedIn, YouTube ale evenimentului și pe targuldecariere.ro în prima zi a evenimentului.

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma https://www.targuldecariere.ro/sibiu.

 

 

___

Târgul de Cariere a împlinit anul acesta 16 ani de activitate și este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova, reunind sute de angajatori și mii de candidați de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă. Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă și a avut un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. De fiecare dată a contribuit la dezvoltarea de competențe, descoperirea de talente și a șanselor de angajare pentru acestea

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Lecția de finanțe”, program de educație financiară pentru profesorii de gimnaziu

Articolul următor

Expo La Cânepa Ediția a-II-a 2022, în 22 – 23 octombrie 2022 la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

HR-iștii s-au suit în Dealul Clujului

O comunitate a profesioniștilor din resursele umane prinde contur la Cluj prin intermediul unor evenimente nonconformiste de socializare.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share