Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asociația Turism Timiș a refăcut toate marcajele traseului spre Vârful Padeș din Poiana Ruscă

Cea mai nouă acțiune dusă la bun sfârșit de organizația Turism Timiș a reușit repunerea la punct a traseelor turistice din munții Poiana Ruscă, spre Vârful Padeș. Zeci de voluntari din mai multe județe au lucrat pentru refacerea și completarea marcajelor de pe traseu.

În weekend-ul încheiat, traseele spre Vârful Padeș din Munții Poiana Ruscă au fost refăcute și completate, în cadrul unei acțiuni organizată de Asociația de Turism Timiș alături de Serviciul de voluntariat montan. Plecând pe traseul care pornește din Luncanii de Jos, pe Făgețel, 60 de voluntari din județele Timiș, Arad, Brașov și Hunedoara au curățat și vopsit marcajele pentru a facilita accesul turiștilor. De asemenea, au fost amplasați stâlpi și indicatoare de direcție în mai multe locuri de pe traseul de peste zece kilometri.

Vârful Padeș este cel mai înalt vârf din Munții Poiana Ruscă și oferă iubitorilor de ecoturism posibilități multiple de a se bucura de natură.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Timișoara a semnat contractul de finanțare pentru Traseul Muzeal al Revoluției din 1989 și primește 4,5 milioane de euro din PNRR

Articolul următor

Construcția Centurii Sud de ocolire a Timișoarei e mult în urmă. Ministrul Grindeanu impune termene intermediare

Citește și:
Citeste mai mult

Comuna Căbești Bihor – Smart Village

Comuna Căbești a primit distincția „Best Smart Village Project” pentru proiectul „Căbești Smart School”.   Premiul „Best Smart…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share