Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Restart pentru evenimentele “FEMEI IN AFACERI” by Alice Botnarenco

FEMEI IN AFACERI te invita la o noua editie a evenimentului Meet the WOMAN! in data de 10 noiembrie 2022, o editie aniversara, avand-o ca invitata in calitate de speaker pe Georgeta Dendrino, Executive Coach, Director General al Interact Business Communication, membra a boardului pentru Asociația pentru Valori în Educație, Romanian Gifted School si Vice President Diversity and Inclusion la European Mentoring and Coaching Council (EMCC).

Georgeta este mentor în programul internațional al PWN Norvegia si PWN Romania. Georgeta este lider experimentat, cu activitate în industria de training și coaching; ea a fost Business Coach pentru programul global Cartier Women’s Inițiative Awards; experienta sa este în dezvoltarea managementului, îmbunătățirea performantei, dezvoltarea carierei, strategie de business si resurse umane.

„Incepem seria de evenimente Meet the WOMAN! din acest an cu un subiect extrem de util pentru toate persoanele care au credinte limitative, acele piedici care ne pun bete in roate. Georgeta Dendrino va fi alături de noi pentru a ne împărtăşi din experienţa şi energia ei, astfel încât să începem prima editie a acestui an cu determinare, inspiraţie şi cunoştinţele necesare pentru a reusi in tot ceea ce ne propunem sa facem”, a declarat Alice Botnarenco, antreprenoare, fondatoarea FEMEI IN AFACERI si creatoarea brandului ALISIA ENCO.

Evenimentul va avea loc pe 10 noiembrie 2022, ora 18.30, la sediul Ernst & Young (din B-dul Ion Mihalache 15-17, etaj 7, Cladirea Bucharest Tower Center, Sector 1, Bucuresti), partener si sustinator al comunitatii FEMEI IN AFACERI.

Tema pe care o sa o abordam in cadrul evenimentului este: Self-confidence is a super power.

Despre credințele limitative si ce putem face pentru a limita impactul lor
Ți-ai spus vreodată vreuna dintre aceste fraze?
Nu sunt suficient de bun/bună.
Eu nu știu (nu pot) să înot/dansez/vorbesc limbi străine.
Sunt prea bătrân/tânăr pentru asta.
Nu pot, ce o să zică lumea?!
Mai bine cu diavolul pe care-l știi decât cu cel pe care nu-l știi.
Nimănui nu-i pasă de mine.
N-am suficient timp.
Pot, n-am nevoie de nimeni.

Inscrierile se fac aici:

http://www.femei-in-afaceri.ro/evenimente/meet-the-woman.html

Evenimentul Meet the WOMAN! se adreseaza femeilor care sunt la inceputul vietii profesionale, antreprenoarelor sau celor care sunt specialiste intr-un domeniu de activitate. Meet the WOMAN! a luat nastere in 2009 si inseamna eveniment de business networking, care ofera teme de actualitate, branding personal, promovarea afacerilor si femei-lider care au obtinut excelenta in profesia lor. Fiecare eveniment este structurat in trei parti: o sesiune initiala de prezentare a fiecarei participante, una mediana in care speakerul invitat prezinta o tema de business in 30 minute si initiaza un dialog cu audienta, si o sesiune finala de business networking in care se pun bazele viitoarelor colaborari.

Un eveniment marca FEMEI IN AFACERI sustinut de Ernst & Young si ALISIA ENCO.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
model container deseuri subterane

În Piața Mică din Sibiu, deșeurile menajere se vor colecta într-o platformă subterană

Articolul următor
Planul Național de Redresare din Reziliență

35 milioane de euro pentru muzeele din Transilvania și Banat. Jumătate merg la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share