Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târg de locuri de muncă la Marghita

Bihorenii din zona Marghitei au șanse de angajare. Primăria Municipiului Marghita, lider de proiect și Municipiul Berettyóújfalu, partener în cadrul proiectului Promovarea unei abordări integrate privind îmbunătățirea ratei de ocupare a forței de muncă și a dezvoltării afacerilor la nivelul microregiunilor Marghita și Berettyóújfalu”, cod ROHU-359, finanţat prin Programul Interreg V-A România-Ungaria 2014-2020, organizează Târgul locurilor de muncă.

Este primul eveniment din cele trei organizate în cadrul proiectului. Obiectivul principal este îmbunătățirea ratei de ocupare a forței de muncă și dezvoltarea mediului de afaceri la nivelul microregiunilor Marghita și Berettyoújfalu.

Evenimentul care are ca partener instituțional AJOFM Bihor se va desfășura joi, 20 octombrie 2022, în intervalul orar 09:00 – 16:00 la Casa de Cultură Marghita (Municipiul Marghita, str. Independenței nr. 20).

În încercarea de a fi alături de dumneavoastră și de această dată în ceea ce priveşte prezentarea ofertei şi cererii de pe piaţa forţei de muncă, în special din microregiunea Marghita, adresăm invitația locuitorilor Municipiului Marghita și celor din localitățile Văii Barcăului de a fi prezenţi alături de noi la acest eveniment”, a precizat Marcel Sas Adăscăliții, primarul Marghitei.

Târgul locurilor de muncă de joi, 20.10.2022, se va desfășura în holul de la parter și în sala de conferințe de la etajul Casei de Cultură Marghita, fiind amenajate standuri expoziționale în acest sens. De menționat că, participarea este gratuită.

Peste 400 de locuri de muncă

Până la această dată, s-au înscris peste 15 de expozanţi, oferind peste 400 locuri de muncă vacante, cu diverse profiluri, de la fabricarea de încălțăminte, confecție volane, controlor calitate, construcții, și conducător autobus, până la contabil și specialist IT.

Proiectul Promovarea unei abordări integrate privind îmbunătățirea ratei de ocupare a forței de muncă și a dezvoltării afacerilor la nivelul microregiunilor Marghita și Berettyóújfalu”, cod ROHU-359 este finanțat prin prin Programul Interreg V-A România-Ungaria.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Consiliul Local Cluj-Napoca a votat proiectul de hotărâre privind aprobarea acordului de parteneriat între Primăria Cluj-Napoca (PCN) și consorțiul norvegian GS MiljoConsult Geir Saether, pentru realizarea unei rampe temporare dezafectate.

GS MiljoConsult amenajează o rampă de deșeuri la Cluj-Napoca

Articolul următor
În august, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică au însumat 61.263, consemnează Direcția Județeană de Statistică (DJS) Cluj.

Untold a avut un impact redus asupra turismului din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share