Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spitalul de Recuperare Medicală President Medcenter s-a asociat cu Auxologico Italia

Vineri și sâmbătă, 21 și 22 octombrie 2022, Complexul President Băile Felix este gazda  Conferinței Româno – Ialiene de Medicină Fizică și Reabilitare.

La conferință participă medici din România și Italia, profesori universitari din Milano, Timișoara, Cluj, București și Oradea.

La deschiderea oficială a participat și Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor, Cristian Laza, primarul comunei Sânmartin și Episcopul greco catolic Virgil Bercea. Online, a transmis salutul său participanților la conferință și ambasadorul României în Spania, George Bologan, fost consul al României la Milano.

Parteneriat Auxologico – President

Auxologico este prezent în România prin parteneriatul solid cu President Medcenter. Auxologico este foarte recunoscut în Italia prin activitatea de medicină de recuperare. Vrem să facem la Băile Felix un spital foarte renumit pentru pacienții români care au nevoie de recuperare neurologică”, a declarat Mario Colombo, directorul general al Institutului Auxologico Italia.

Mario Colombo și Jean Podilă

Acesta a adăugat că a fost stabilită o colaborare puternică cu Universitatea Oradea și cu Universitatea din Milano. Deja mulți medici și asistenți medicali de fizioterapie au ajuns la Milano pentru training. De asemenea, medici și asistenți din Italia au venit la Auxologico President pentru o colaborare cu medicii din România.

Jean Podilă, administratorul Complexului President ne-a informat că Auxologico Italia dețin 51% din Spitalul de Recuperare Medicală President Medcenter.

Auxologico President Medcenter, unul dintre cele mai moderne spitale de recuperare din România

„Prin această asociere, încercăm să ridicăm foarte mult standardele de recuperare de la spitalul nostru și din România”, a precizat Jean Podilă.

 

Total
10
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a semnat contractul pentru proiectarea și execuția Centurii de Sud-Est a Aradului

Articolul următor

S-a semnat contractul de finanțare prin PNRR a reabilitării Cetății Oradea – etapa a IV-a

Citește și:
Citeste mai mult

Cum arată noua fabrică Aboliv de la Cluj

Investitorii din comuna Mihai Viteazu au prezentat unitatea de producție a mezelurilor recent pusă în funcțiune. “Hala noastră…
Zi de Zi știri economice:
Total
10
Share