Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai bun an pentru Aquaparkul Nymphaea Oradea. ADP construiește un hotel de 3 stele și un bazin de înot

Aquaparkul Nymphaea, cel mai mare complex acvatic din vestul României, a împlinit în 10 septembrie 2022 șase ani de funcționare.

În toți acești ani, numărul de vizitatori a crescut constant, complexul fiind frecventat de turiști din întreaga țară, dar și de tot mai mulți cetățeni străini.

Anul 2022 a însemnat pentru Aquaparkul Nymphaea anul revenirii la viață, după doi ani (2020-2021) în care a funcționat cu jumătăți de măsură sau chiar deloc. Chiar și în acești doi ani îngreunați, Aquaparkul și-a făcut „datoria”, încheind activitatea pe profit.

Bilanț

Un bilanț la finalul primelor nouă luni din anul 2022 conturează cifre îmbucurătoare, numărul vizitatorilor și veniturile depășind valorile înregistrate în aceeași perioadă a anului 2019, cel mai bun an financiar de până acum.

Astfel, comparativ cu anul 2019 (1 ianuarie – 30 septembrie), când Aquaparkul Nymphaea a avut 233.133 vizitatori, în aceeași perioadă din 2022, a fost înregistrat un număr de 286.539 clienți, cu 53.406 mai mulți (23%).

Cât privește veniturile, în perioada 1 ianuarie – 30 septembrie 2019, acestea au fost în valoare de 21,6 milioane lei, iar în aceeași perioadă din anul 2022, veniturile s-au cifrat la 24,2 milioane lei, cu 2,6 milioane lei mai mult (12%).

A crescut numărul de clienți

Liviu Andrica

„Analizând datele prezentate, se poate observa că a crescut numărul clienților, au crescut veniturile, ceea ce înseamnă că suntem pe un trend ascendent, mai exact pe drumul cel bun. În toți acești ani ne-am străduit să ridicăm calitatea serviciilor oferite clienților noștri. Dincolo de faptul că ne-am preocupat să reducem timpul de așteptare la intrare și la servitul mâncării, să fie curat, am încercat să oferim clienților și o atmosferă plăcută, prin participarea la ședințele de zumba sau la petreceri cu spuma. De asemenea, începând din acest an, am introdus activități dedicate petrecerii unui timp liber de calitate pentru copii”, precizează managerul Administrației Domeniului Public (ADP) Oradea, Liviu Andrica.

Pentru a menține calitatea serviciilor la standardele obișnuite, în vara acestui an, Administrația Domeniului Public SA Oradea a derulat lucrări de revizie și reparații la bazinele exterioare, iar în toamnă, au fost executate reparațiile la bazinele interioare.

„În urma acestor lucrări, putem spune că Aquaparkul este pregătit și pentru sezonul rece”, a concluzionat directorul ADP Oradea.

Proiecte pentru anul 2023

Pentru anul care urmează, pe lista de obiective se regăsesc câteva proiecte menite să facă Aquaparkul Nymphaea și mai atractiv. Este vorba despre un bazin de înot, o zonă de plajă cu umbrar, precum și construirea unui hotel de 3 stele.

„În anul 2022, bazinele olimpice de înot și sărituri au fost predate către Primăria Oradea pentru a fi puse în circuitul sportiv. Intenționăm să construim un bazin de înot pentru a satisface dorința vizitatorilor noștri care doresc să practice acest sport. Am constatat că avem foarte mulți clienți care solicită servicii complete, inclusiv cazare, sau mulți alții care doresc să-și valorifice tichetele de vacanță la noi, acum neavând această posibilitate. Din aceste motive vom demara proiectul construirii unui hotel de 3 stele. Nu în ultimul rând, am constatat că ne confruntăm cu temperaturi tot mai mari de la an la an, clienții fiind dornici să stea mai mult la umbră decât la soare. Dorim să amenajăm o zonă de plajă cu umbrar pentru minimum 2.500 de șezlonguri. Tot în anul 2023, într-un context epidemiologic favorabil, dorim să reactivăm serviciile din zona wellness (masaje și tratamente acvatice), suspendate în perioada pandemiei”, precizează Liviu Andrica.

20 de nepalezi la ADP

Administrația Domeniului Public SA se confruntă în fiecare vară cu o lipsă acută de personal, motiv pentru care în acest an au fost demarate și finalizate cu succes procedurile de angajare a 20 de muncitori din Nepal, dintre care 9 își desfășoară activitatea la Aquaparkul Nymphaea, restul fiind distribuiți la celelalte unități din subordine (Cimitirul Municipal, piețe).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
HTEC Group, companie globală de servicii de tehnologie, consultanță și software, cu sediul în San Francisco, va participa la Codecamp

HTEC își deschide birou în Cluj Business Campus. Timișoara și Iași, pe listă

Articolul următor
Până pe 31 octombrie poți afla cum se tratau oamenii utilizând leacuri băbești sau preparate obținute nu doar din minerale și plante medicinale

Medicina, la graniță cu misticismul la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share