Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

PPF Real Estate demarează proiectul ARC București

PPF Real Estate a început prima etapă a proiectului ARC de dezvoltare de birouri prin curățarea structurilor existente pe amplasament. Compania a achiziționat un teren în zona centrală a Bucureștiului, cu autorizație de construire deja obținută. Clădirea de birouri de clasa A, cu zece etaje, este planificată să fie finalizată în 2025.

„Lansarea proiectului inaugural de dezvoltare al PPF Real Estate în capitala României marchează începutul construcției imobilului, complementar cu lucrările derulate de municipalitate pentru modernizarea zonei din apropierea Gării de Nord și cu viitorul terminal Aeroport București Expres”, a declarat directorul de investiții al PPF Real Estate, Juraj Šaštinský.

Proiectul ARC, evaluat la 60 de milioane de euro, va oferi spații de birouri moderne de 30.000 de metri pătrați și va dispune de o parcare subterană pentru peste 300 de mașini, stații de încărcare pentru vehicule electrice, facilități pentru biciclete și o grădină proprie de agrement. Zona se transformă rapid într-un cartier de afaceri cheie al Bucureștiului, cu o conectivitate excelentă la transportul în comun. Înainte de începerea lucrărilor de construcție, locul găzduia popularul magazin de reparații electrocasnice Depanero din oraș, care s-a relocat deja din incinta viitorului complex de birouri ARC.

România este una dintre piețele cheie ale Grupului PPF. În afara sectoarelor imobiliar și de dezvoltare, principala companie de investiții din Europa Centrală este un jucător important și în industria media din țară, operând principalul canal de televiziune comercială PRO TV.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Revelația toamnei la Art Safari: Lilian Theil, o bătrână care zâmbește și „pictează” cu acul de cusut

Articolul următor
Studiul realizat de compania de consultanță în psihologie Clinica Mind Education (CME) relevă că 60% dintre aceștia resimt stări accentuate de depresie sau sunt expuși acestui risc.

Mind Education: angajații din sectorul privat se simt epuizați, depresivi și singuri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share