Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Faptele bune și oamenii din spatele lor vor fi premiați la Gala Comunității Bihorene

Fundația Comunitară Oradea invită bihorenii să nominalizeze faptele bune și oamenii din spatele lor. După 3 ani de la ultima ediție realizată în cinstea acestora, Fundația Comunitară Oradea organizează joi, 8 decembrie, de la ora 17.00, Gala Comunității Bihorene, evenimentul prin care sunt recunoscute și celebrate acțiunile prin care comunitatea noastră se dezvoltă.

Bihorenii sunt invitați să își exprime aprecierea nominalizând oamenii și inițiativele care în perioada 2020 – 2022 au avut un impact major asupra dezvoltării comunității, fapt pentru care merită recunoaștere în cadrul Galei Comunității Bihorene.

Nominalizări

Categoriile la care bihorenii pot nominaliza oameni valoroși și proiecte implementate cu succes în comunitate sunt următoarele:

LIDERUL care schimbă lumea

La această categorie bihorenii pot nominaliza persoanele care prin dedicare și profesionalism au reușit să îndrume și să inspire comunități, devenind exemple demne de urmat.

VOLUNTARUL anului

Voluntarii sunt cei care oferă timp și implicare pentru ca întreaga comunitate să aibă de câștigat. Nominalizarea celui mai dedicat reprezintă recunoașterea eforturilor depuse.

ECHIPA anului

La această categorie se încadrează grupurile de inițiativă care împreună au gândit și implementat proiecte și au găsit soluții pentru problemele din comunitate.

EXCELENȚĂ în meserie

Pot fi nominalizați acei angajați din sistemul public sau privat, care prin pasiunea pentru munca lor excelează din punct de vedere profesional.

PROIECTUL anului

La această categorie pot fi nominalizate proiectele derulate de orice tip de organizație, profit sau non-profit, autoritate publică, grupuri de inițiativă sau indivizi, care au produs un impact major și vizibil, rezolvând probleme existente în comunitate indiferent de domeniul în care a fost dezvoltat: social, comunitar, medical, ecologic, cultural etc.

ONG-ul anului

Această categorie este despre organizațiile non-profit care au produs schimbări vizibile în comunitate prin proiectele pe care le-au coordonat, prin evenimentele pe care le-au organizat sau prin campaniile pe care le-au derulat.

PROMOTOR al culturii și artei

Categoria aceasta are ca scop nominalizarea organizațiilor non-profit, a grupurilor de inițiativă sau a oamenilor care s-au axat pe promovarea artei, culturii sau tradițiilor prin activitățile realizate.

PROMOTOR al excelenței școlare

La această categorie pot fi nominalizate organizațiile non-profit, grupurile de inițiativă sau oamenii care au avut în vedere promovarea excelenței în domeniul educației, prin proiecte inovatoare, prin promovarea valorilor autentice și a meritocrației.

Gala Comunității Bihorene este un eveniment prin care sunt recunoscute și celebrate acțiunile care transformă comunitatea într-una mai bună. Implicarea și devotamentul pot fi apreciate prin nominalizarea acestora: Formular de nominalizare

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Pentru a sprijini activitatea de export, în trimestrul III al anului, TeraPlast a deschis o subsidiară în Ungaria, cu scopul înființării unui centru logistic care să asigure o prezență mai bună pe piața locală.

TeraPlast va avea centru logistic în Ungaria

Articolul următor

Consiliul Județean Timiș a aflat ce bani sunt necesari pentru finalizarea extinderii principalului drum care leagă Timișoara de Autostrada A1

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share