Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lideri ai consultanței de business din România, invitați în Maramureș

Organizația Maramureș Business Club (MBC) și-a propus să aducă în fața antreprenorilor locali, în această toamnă, personalități reprezentative din acest domeniu.

Organizația Maramureș Business Club (MBC) și-a propus să aducă în fața antreprenorilor locali, în această toamnă, personalități reprezentative din acest domeniu.

Printre invitații evenimentelor MBC, în sistem hibrid (fizic și online), au figurat Eusebiu Burcaș, fondator al unui program independent de educație financiară, care a dezbătut protejarea profitului în perioade incerte, consultantul financiar Bogdan Hotico, care a vorbit despre tehnici de vânzare, sau Bogdan Mugescu, despre atragerea de capital de către antreprenorii români în procesul de creștere a afacerii.

Următoarele cursuri vor fi susținute de Bianca Olăhuț (fondatoarea rețelei locale Dabo Doner) – strategii de business, sisteme de management, Elena Badea (executive coach) – marketing și comunicare, business development, account management, limbajul trupului în afaceri, tehnici de prezentare, networking, dezvoltarea brandului personal, leadership, psihologia vânzărilor, neuromarketing.

Au debutat cu Speed Business

MBC a început noul sezon cu un eveniment de Speed Business Networking, dedicat membrilor organizației și reprezentanților mediului de afaceri din județ care a conținut prezentarea calendarului de evenimente și proiecte ale clubului. MBC este cel mai important club de business din Maramureș.

Acesta are ca misiune dezvoltarea ecosistemului antreprenorial local și facilitarea dezvoltării accelerate a afacerilor locale. Clubul a fost creat de Ciprian Borşan, specialist în marketing. MBC este dedicat antreprenorilor din Maramureș și își propune să crească și să susțină mediul antreprenorial maramureșean. Clubul are nouă ani de existență, 48 de membri și 300 de evenimente de business organizate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Quartz Matrix a câștigat premiul cel mare la categoria ,,IoT - Digital Innovation of the Year”, echivalentul Oscarului ȋn lumea de business

Quartz Matrix a câștigat "Oscarul industriilor" în competiție cu firme din 80 de țări

Articolul următor

Experții contabili și antreprenorii bihoreni au discutat despre îmbunătățirea colaborării

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share