Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

USAMV a luat patru premii la Pro Invent

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) a fost răsplătită cu patru premii și 14 diplome de excelență la Pro Invent 2022

Salonul Internaţional al Cercetării Științifice, Inovării şi Inventicii (Pro Invent), găzduit de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, s-a încheiat cu ceremonia de premiere.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj a fost răsplătită cu patru premii și 14 diplome de excelență la Pro Invent 2022. Instituția a participat cu o cerere de brevet și nouă lucrări inovative ale studenților și cadrelor didactice de la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor.

Salonul Internaţional al Cercetării Științifice, Inovării şi Inventicii (Pro Invent), găzduit de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, s-a încheiat cu ceremonia de premiere.

Premii obținute de USAMV

  • Din partea juriului Salonului: premiul special ”Pro Invent XX”, pentru invențiile prezentate în cadrul salonului și o medalie de aur, alături de 11 diplome de excelență
  • Din partea Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova, I. P. Institutul de Zoologie: diplomă de excelență pentru lucrarea ”Material de ambalare activă pentru prelungirea termenului de valabilitate a peștelui proaspăt”
  • Din partea Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova: medalia de aur pentru cererea de brevet ”Paste vegetale tartinabile din semințe de floarea soarelui, ghindă și jir – compoziție și procedeu de obținere” și diplomă de excelență pentru ”promovarea inovațiilor, invențiilor și proprietății intelectuale”
  • Din partea Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Construcții, Urbanism și Dezvoltare Teritorială Durabilă: premiul ”NIRD URBAN-INCERC” și diploma de excelență pentru recunoașterea realizărilor remarcabile, a excelenței științifice și a eforturilor de inovare neîncetate care duc la invenții remarcabile.

La Pro Invent, ediția aniversară, 300 de invenții din țară și din străinătate au fost apreciate și premiate de către juriul salonului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat asocierea dintre societățile Strabag și Geiger drept câștigătoare a contractului pentru tronsonul din Autostrada Transilvania (A3).

“Putem scăpa de coșmarul drumului Cluj – Mureș în 2023”

Articolul următor

Primul hypermarket din Aiud: S-a lansat dezbaterea pentru PUZ

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share