Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bani europeni pentru infrastructura socială în Transilvania și Banat

Attila Cseke, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 11 noi contracte de finanțare, de 17,8 milioane de lei, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de MDLPA.

Patru localități din județele Alba, Cluj, Timiș și Sălaj vor beneficia de fonduri nerambursabile.

Attila Cseke, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 11 noi contracte de finanțare, de 17,8 milioane de lei, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, coordonat de MDLPA.

Proiectele din regiunile Transilvania și Banat sunt realizate de localitățile Sebeș (județul Alba) – reabilitarea unei baze sportive, 4,4 milioane de lei; Năpradea (Sălaj) – centru comunitar integrat, 468.087 de lei; Panticeu (Cluj) – centru comunitar integrat, 484.696 de lei; Lugoj (Timiș) – amenajarea trotuarelor și a zonelor pietonale în satul Măguri, 249.715 de lei.

Fonduri de acest gen au mai primit de la MDLPA localități din județele Călărași, Argeș și Bacău. Alte trei proiecte au ca obiectiv creșterea competitivității unor întreprinderi mici și mijlocii, prin dezvoltarea activității și achiziția de echipamente moderne.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Compania internațională de cercetare și dezvoltare agricolă Corteva Agriscience a dezvăluit rezultatele studiului asupra stilului de viață, a priorităților și a provocărilor cu care se confruntă femeile

Studiul Corteva găsește răspunsuri la problemele inegalității de gen în agricultura românească

Articolul următor
În topul angajatorilor apar firme ca Hella (foto), Continental (județul Timiș), PREH, Majorel (Brașov) sau Banca Transilvania (Cluj), aflate într-o ierarhie generală dominată de companii multinaționale din București.

Companiile din Transilvania pătrund cu greu în topul național al angajatorilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Energie verde la sediul DGASPC Bihor

Consiliul Județean Bihor a aprobat în ședința extraordinară de luni, 15 iulie, un proiect de hotărâre privind instalarea…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share