Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Untold își va lansa aftermovie-ul la Cluj și la București

Untold își va lansa aftermovie-ul la Cluj și la București Fanii festivalului de la Cluj-Napoca vor putea retrăi momentele și amintirile lor preferate de la ediția din acest an printr-o experiență cinematografică. Aftermovie-ul Untold 2022 va fi lansat în avanpremieră la cinema, în București și în Cluj-Napoca, pe 21 noiembrie. Evenimentul de lansare din capitală va avea loc la Cineplexx în Băneasa Shopping City, iar în Cluj, la Cinema Florin Piersic, de la ora 20:00. Cei care doresc să vadă în avanpremieră cele mai impresionante momente de la Untold 2022 trebuie să se înregistreze pe site-ul oficial și să participe la concursul organizat pe paginile de Facebook sau Instagram ale festivalului. Locurile sunt limitate, iar înscrierea începe marți, 8 noiembrie, la ora 14:00. La lansarea aftermovie-ului vor participa vedete, influenceri, jurnaliști, bloggeri și parteneri ai Untold. Evenimentul se va încheia cu o petrecere Premiera aftermovie-ului Untold 2022 va avea loc a doua zi, în 22 noiembrie, pe canalul de Youtube al festivalului, la ora 12:00. În 21 noiembrie, după avanpremiera aftermovie-ului, fanii pot cumpăra abonamente la preț special pentru ediția de anul viitor. Doar cei care se înregis-trează pe Untold.com își pot asigurarea intrarea la ediția viitoare, în 21 noiembrie, la ora 21:00. Prețul pentru un abonament cu acces general va fi atunci de 129 de euro, plus taxe. În 22 noiembrie, organizatorii vor lăsa vânzarea abonamentelor la liber, fără înregistrare pe site-ul festivalului, iar prețul va fi de 139 de euro, plus taxe, pentru un abonament cu acces general. În 2023, Untold va avea loc între 3 și 6 august, la Cluj-Napoca. În curând, fanii vor afla și cine sunt primii artiști de talie internațională care vor urca pe scenele unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume în vara anului viitor.

Fanii festivalului de la Cluj-Napoca vor putea retrăi momentele și amintirile lor preferate de la ediția din acest an printr-o experiență cinematografică.

Aftermovie-ul Untold 2022 va fi lansat în avanpremieră la cinema, în București și în Cluj-Napoca, în 21 noiembrie. Evenimentul de lansare din capitală va avea loc la Cineplexx în Băneasa Shopping City, iar în Cluj, la Cinema Florin Piersic, de la ora 20:00.

Cei care doresc să vadă în avanpremieră cele mai impresionante momente de la Untold 2022 trebuie să se înregistreze pe site-ul oficial și să participe la concursul organizat pe paginile de Facebook sau Instagram ale festivalului.

Locurile sunt limitate, iar înscrierea începe marți, 8 noiembrie, la ora 14:00. La lansarea aftermovie-ului vor participa vedete, influenceri, jurnaliști, bloggeri și parteneri ai Untold. Evenimentul se va încheia cu o petrecere. Premiera aftermovie-ului Untold 2022 va avea loc a doua zi, în 22 noiembrie, pe canalul de Youtube al festivalului, la ora 12:00.

În 21 noiembrie, după avanpremiera aftermovie-ului, fanii pot cumpăra abonamente la preț special pentru ediția de anul viitor. Doar cei care se înregistrează pe Untold.com își pot asigurarea intrarea la ediția viitoare, în 21 noiembrie, la ora 21:00. Prețul pentru un abonament cu acces general va fi atunci de 129 de euro, plus taxe.

În 22 noiembrie, organizatorii vor lăsa vânzarea abonamentelor la liber, fără înregistrare pe site-ul festivalului, iar prețul va fi de 139 de euro, plus taxe, pentru un abonament cu acces general. În 2023, Untold va avea loc între 3 și 6 august, la Cluj-Napoca. În curând, fanii vor afla și cine sunt primii artiști de talie internațională care vor urca pe scenele unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume în vara anului viitor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În topul angajatorilor apar firme ca Hella (foto), Continental (județul Timiș), PREH, Majorel (Brașov) sau Banca Transilvania (Cluj), aflate într-o ierarhie generală dominată de companii multinaționale din București.

Companiile din Transilvania pătrund cu greu în topul național al angajatorilor

Articolul următor
În septembrie 2022, în județul Cluj s-au eliberat 178 autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale, cu 21 mai multe comparativ cu luna corespunzătoare a anului precedent, dar cu 49 autorizații mai puține față de luna anterioară.

Autorizațiile de construire s-au înmulțit la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share