Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Auto Schunn partenerul tău de încredere Mercedes-Benz

 Mercedes-Benz a fost primul automobil cu propulsie pe benzină din lume şi a deschis drumul către o epocă de eficienţă şi confort pentru întreaga lume.Cu acelaşi scop îşi desfăşoară activitatea dealerul Auto Schunn România , pentru a asigura confortul şi siguranţa clienţilor săi.

Asumarea valorilor Mercedes-Benz, perpetuate în cei peste 130 de ani de istorie a brandului german, ne oblige să oferim clienţilor noştri autoturisme la cele mai înalte standarde de calitate şi confort , dar şi un portofoliu de produse şi servicii de o calitate excepţională.

Ne adresăm preponderant  mediului de afaceri , acelui segment ai pieţei reprezentat de oamenii de afaceri care investesc în calitate şi preţuiesc brandul Mercedes-Benz ca purtător de valori istorice şi avangardiste totodată.

Echipa Auto Schunn si-a asumat pe deplin misiunea de a răspunde pozitiv la standardele profesionale cele mai inalte, standarde rezumate atat de cuprinzator in deviza lui Gotlieb Daimler: ‚The Best or Nothing’.

Credem în competiţia pozitivă, bazată pe fair-play unde este loc pentru toată lumea şi considerăm că, în orice caz, clienţii aleg produsul sau serviciul care răspunde cel mai bine nevoilor si dorinţelor acestora.

Valorile în jurul cărora gravitează întreg universul Auto Schunn sunt:

*Calitate  *Tradiţie * Încredere * Familie *Voinţa *Seriozitate

 

 Istoria companiei Auto Schunn

 Compania Auto Schunn Romania a fost fondată în anul 1993 de către antreprenorul Jurgen Schunn, ca urmare a creşterii accelerate a cererii pieţei romaâneşti pentru autoturisme Mercedes-Benz.

Prima reprezentanţă Auto Schunn a fost deschisă în oraşul Arad, pe fondul nevoii de a dispune în mod rapid de autoturismele Mercedes-Benz importate din Germania, acolo unde Jurgen Schunn activa deja pe acelaşi segment de piaţă, încă din anul 1985, cu compania Auto Schunn Internaţional.

În acest an, compania a împlinit 27 de ani de activitate susţinută pe piaţa de profil din România, fiind una dintre puţinele companii înfiinţate imediat după anul 1990 încă în activitate în ţara noastră.

Auto Schunn este unul dintre cei mai vechi şi mai importanţi parteneri autorizaţi Mercedes-Benz din România, lider pe segmentul de dealeri auto Mercedes-Benz în zona de vest a României, cu centre specializate de vânzări auto şi service în orasele Arad, Deva, Suceava şi centre specializate de service în Timişoara şi Sibiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
A fost finalizată acțiunea de înregistrare a circulației rutiere pe drumurile publice derulată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prin Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Infrastructură (CESTRIN).

S-a încheiat recensământul traficului în Cluj

Articolul următor
Aversul monedei redă imaginea Palatului Vechi al BNR, inscripția în arc de cerc „ROMANIA”, stema României, valoarea nominală „10 LEI”.

Monedă aniversară de argint, vândută la BNR Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share