Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Coșuri stradale anti-vandalizare, la Oradea

90 de coșuri stradale anti-vandalizare au fost montate în spațiile publice din oraș, în baza contractului încheiat între municipiul Oradea și SC Imsaurisa SRL, în data de 7 octombrie.

Au fost amplasate 10 coșuri din beton cu scrumieră în zonele Piața București (la ieșirea din pasaje spre/dinspre Gara Centrală, Clujului-capăt stație autobus, Clujului-Gutenberg, Războieni-stație autobus Gara CFR Est, Matei Corvin) precum și în zonele în care s-au înregistrat mai multe sesizări de vandalizare a coșurilor stradale din plastic.

Totodată, 80 de coșuri stradale metalice cu scrumieră au fost montate în zona centrală a orașului. Este vorba despre străzile Primăriei, Avram Iancu, Ep. Mihai Pavel, Iuliu Maniu, Traian Moșoiu, Vasile Alecsandri, Independenței, Mihai Viteazul, Moscovei, Piața 1 Decembrie, Libertății, Iosif Vulcan, Parcul Traian, Andrei Șaguna, Calea Republicii, Pod Dacia și Pod Centenarului. Pe amplasamentele unde au fost montate aceste coșuri se vor demonta coșurile stradale din plastic, dar și coșurile metalice vechi, acestea urmând să fie recondiționate și amplasate în alte zone ale municipiului Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Michelin Anvelope Zalău (MAZ) va înlocui sursele clasice de energie folosite în activitatea de producție cu energie verde, pe care o va produce în curtea fabricii

Parc fotovoltaic la uzina Michelin din Zalău

Articolul următor
Caravana „Gustul ca patrimoniu” este organizată de Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice & Solidare (CRIES), în cadrul programului LA PAS/Slowing Down.

Demonstrații de gastronomie tradițională reinterpretată, la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share