Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parc de agrement realizat din fonduri europene, inaugurat la Pecica – Arad

Miercuri, 16 noiembrie 2022, a fost tăiată panglica inaugurală a celei mai noi atracții a orașului Pecica – parcul de agrement amenajat aproape de centrul orașului, din fonduri europene.

La inaugurarea au participat președintele Asociației pentru Dezvoltare Regională, Sorin Maxim, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca și primarul comunei Ghioroc, Corneliu Popi-Morodan.

O parte din investiție a fost realizată cu fonduri europene

În locul parcului spațios și modern, ce se întinde pe aproape cinci hectare, a fost, până nu demult, un teren degradat și nefolosit.

Fonduri UE

Din investiția totală de 11,59 de milioane de lei, aproape 10 milioane sunt fonduri nerambursabile, prin proiectul „Îmbunătățirea mediului urban prin: reconversia si refuncţionalizarea unor terenuri neutilizate în vederea realizării de parcuri publice”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

M-am bucurat să văd elevii jucând baschet pe terenul multifuncțional și încercând aparatele de fitness în aer liber, locurile de joacă și mesele de șah. Cred că parcul de agrement va deveni, chiar și în lunile de iarnă, locul favorit de promenadă și de recreere al pecicanilor de toate vârstele, care se vor putea relaxa aici și se vor bucura de dotările practice, având grijă de acestea”, a declarat Petru Antal, primarul orașului Pecica.

Programul parcului este zilnic, între orele 8:00 – 20:00, primăvara și toamna până la ora 21:00, iar vara, până la miezul nopții.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

SPEEDWELL lansează vânzările pentru a doua fază PALTIM

Articolul următor
Există o previziune a consumului de gaze naturale, avem deja o reducere cu 9,4% în primele nouă luni ale anului, tendință care se va menține în următorii doi ani.

CTB-ENERGIE. Mihai Verșescu, PATRES: “Fără fotovoltaice pe terenurile agricole închidem de tot becul”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share