Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Timișoara face un prim pas spre o sală polivalentă. A aprobat predarea amplasamentului sălii polivalente la CNI

Unul dintre puținele orașe importante din România care nu a beneficiat de bani de la bugetul de stat pentru un nou stadion sau o sală de mari dimensiuni, Timișoara, ar putea în sfârșit să fie inclusă pe lista beneficiarilor. Dacă în urmă cu o săptămână viceprimarul Cosmin Tabără anunța, în urma unei vizite realizate la București, la sediul Companiei Naționale de Investiții, că studiul de prefezabilitate al viitoarei săli polivalente a Timișoarei a fost finalizat, plenul Consiliului Local de marți a adăugat un nou pas la demararea investiției, predarea locației către CNI.

Peste câteva zile, la CNI va ajunge hotărâre Consiliului Local Timișoara, prin care municipalitatea timișoreană predă amplasamentul viitoarei săli polivalente către Compania Națională de Investiții, dar și documentația care prevede obligația primăriei de a se introduce utilitățile pentru viitoarea locație.

”Pe ordinea de zi suplimentară a ședinței extraordinare a Consiliului Local Timișoara de ieri (n.r. marți) am avut un proiect de HCL privind predarea amplasamentului pentru locația unde va fi construită viitoarea sală polivalentă, a cărei studiu de prefezabilitate a fost finalizat și aprobat în ședința Comisiei Tehnico-Economice (CTE) din cadrul Companiei Naționale de Investiții. Sunt conștient că nu este o veste cu impact, dar pentru fiecare etapă este nevoie de multe avize și mai ales muuuultă răbdare. Pentru a primi avizul CTE (n.r. Comisia Tehnico-Economică) din cadrul Ministerului Dezvoltării era nevoie de un nou HCL prin care predarea locației să cuprindă și obligația Primăriei Timișoara de a aduce utilitățile până la limita de proprietate, precum și, ca atunci când se va trece la execuția lucrării, întregul imobil să fie viabilizat. Toate aceste documente vor fi predate în câteva zile către CNI, tocmai pentru a urgenta lucrurile”, a anunțat Tabără.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Creșterea prețurilor la gaz de 8-10 ori, la energia electrică de 4-5 ori ne-a făcut să oprim producția.

CTB-ENERGIE 2022. Aurel Botezan, Azomureș: “Repornim combinatul la începutul lui 2023”

Articolul următor

Timișul are film de promovare realizat de Charley Ottley. Va fi prezentat și pe BBC

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share