Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festivalul Lights On face economie la energie

Lights On Romania a dat startul ediției a cincea a evenimentului.

Organizatorii evenimentului de la Cluj-Napoca au decis să se încadreze în tendința globală de reducere a consumului energetic.

Lights On Romania a dat startul ediției a cincea a evenimentului. “Anul acesta, avem un line-up de instalații care consumă 3,5 kwh. E echivalentul consumului de energie electrică produs de un apartament găzduit de o familie cu 4 membri în plină activitate.

Este cel mai mic consum de energie existent printre toate evenimentele mari care se desfășoară în Cluj-Napoca în timpului anului. Criza energetică actuală este în controlul nostru și suntem direct responsabili”, au motivat organizatorii.

Festivalul se derulează până în 27 noiembrie, la complexul The Office. Acesta a mai avut loc la Biserica Piaristă, strada Mihail Kogălniceanu, Muzeul de Artă. Lights On este un festival de instalații de lumină care are loc la final de an.

Instalații artistice de lumină sunt folosite pentru a ajuta oamenii să descopere locuri inedite ale orașului, prin intermediul instalațiilor sculpturale plasate în spații deschise. Totodată, festivalul conectează oamenii cu arta contemporană.

Organizat de Asociația Daisler, festivalul încearcă să atragă finanțări nerambursabile și lucrează cu diverse companii convinse să investească și să sprijine viziunea artistică de transformare a spațiilor din jur.

Total
24
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Am fost prezent la Reuniunea Ministerială a Comitetului Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică privind guvernanța publică și la Forumul Global “Building Trust and Reinforcing Democracy”, în contextul deschiderii procesului de aderare a țării noastre la OCDE.

Succes al delegației României în Luxemburg. Ne apropiem de aderarea la OCDE

Articolul următor
Porțiunea din Autostrada Transilvania (A3) care include și Tunelul Meseș nu are constructor desemnat și e departe de semnarea contractului pentru proiectarea și execuția celor 41 km.

Tunelul Meseș întârzie autostrada dintre Cluj și Bihor

Citește și:
Citeste mai mult

Un nou pasaj subteran în Oradea

Un pasaj subteran în intersecția T. Vladimirescu – Oneștilor va facilita ieșirea din oraș spre autostradă. Consiliul Local…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
24
Share