Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festivalul Lights On face economie la energie

Lights On Romania a dat startul ediției a cincea a evenimentului.

Organizatorii evenimentului de la Cluj-Napoca au decis să se încadreze în tendința globală de reducere a consumului energetic.

Lights On Romania a dat startul ediției a cincea a evenimentului. “Anul acesta, avem un line-up de instalații care consumă 3,5 kwh. E echivalentul consumului de energie electrică produs de un apartament găzduit de o familie cu 4 membri în plină activitate.

Este cel mai mic consum de energie existent printre toate evenimentele mari care se desfășoară în Cluj-Napoca în timpului anului. Criza energetică actuală este în controlul nostru și suntem direct responsabili”, au motivat organizatorii.

Festivalul se derulează până în 27 noiembrie, la complexul The Office. Acesta a mai avut loc la Biserica Piaristă, strada Mihail Kogălniceanu, Muzeul de Artă. Lights On este un festival de instalații de lumină care are loc la final de an.

Instalații artistice de lumină sunt folosite pentru a ajuta oamenii să descopere locuri inedite ale orașului, prin intermediul instalațiilor sculpturale plasate în spații deschise. Totodată, festivalul conectează oamenii cu arta contemporană.

Organizat de Asociația Daisler, festivalul încearcă să atragă finanțări nerambursabile și lucrează cu diverse companii convinse să investească și să sprijine viziunea artistică de transformare a spațiilor din jur.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Abandonul școlar echivalează cu un eșec național în viitor

Articolul următor
Porțiunea din Autostrada Transilvania (A3) care include și Tunelul Meseș nu are constructor desemnat și e departe de semnarea contractului pentru proiectarea și execuția celor 41 km.

Tunelul Meseș întârzie autostrada dintre Cluj și Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share