Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Produsele West Co au ajuns la Pool Global Europe

O delegație a producătorului West Co Impex s-a deplasat la Pool Global Europe (PGE), eveniment reluat după blocajul generat de pandemie.
Cel mai mare târg internațional de profil a fost reluat după o întrerupere de patru ani | Foto: PGE, West Co

Compania sălăjeană a participat cu produsele proprii la cea mai mare expoziție de piscine și wellness din Europa, desfășurată la Lyon.

O delegație a producătorului West Co Impex s-a deplasat la Pool Global Europe (PGE), eveniment reluat după blocajul generat de pandemie. “Suntem recunoscători și bucuroși că am participat la un asemenea eveniment. Am interacționat cu alți producători din domeniu și persoane interesate de munca noastră.

Mulțumim organizatorilor salonului PGE pentru invitație și așteptăm cu nerăbdare următoarea ediție”, au relatat reprezentanții West Co. Producătorul din localitatea Crișeni s-a prezentat la târg cu gamele West Pools și West Spa. Expoziția din Franța a durat patru zile, manifestarea fiind reluată după patru ani. Următoarea ediție a PGE va avea loc în noiembrie 2024.

Fabrică nouă în Sălaj

West Co a anunțat că se va moderniza printr-un proiect de 55 de milioane de lei, inclusiv cu bani atrași de la Uniunea Europeană. 27,6 milioane sunt fonduri nerambursabile, iar restul reprezintă contribuția proprie. Proiectul prevede un spațiu productiv nou, echipamente pentru creșterea capacității de producție, măsuri de eficiență energetică la nivelul fluxului tehnologic.

Societatea este specializată în producţia de căzi de baie şi de cabine sau paravane de duş, jacuzzi și piscine acrilice termoformate, produse industriale (fose septice, toalete ecologice), plăci extrudate. Aceasta are patru baze şi unităţi de producţie, pe 62.000 mp. West Co înregistra, în 2021, afaceri de 53 milioane lei și un profit net de 7,1 milioane, având 138 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Olimpiu s-a alăturat echipei Datacor la începutul lunii noiembrie, ca project manager în divizia Green Energy.

Project manager nou la Datacor. Se va ocupa de sistemele fotovoltaice

Articolul următor

P3 inaugurează un nou segment de activitate, cel de logistică urbană

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share