Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se reabilitează podul vechi din Lipova

Reabilitarea va fi făcută de Asocierea SC Tehnodomus – SC Nem Construct, valoarea proiectului fiind de peste 13 milioane de lei.

Proiectul de reabilitare a Podului metalic vechi peste râul Mureș a fost demarat inițial în vara anului 2019, ulterior, în primăvara anului 2020 instituțiile de control abilitate sistând lucrările, odată cu identificarea unor probleme grave la structura de rezistență care au împiedicat evoluția proiectului.

În urma problemelor existente, pentru ca acest proiect să poată fi implementat a fost necesară realizarea unui nou proiect, care să permită continuarea lucrărilor și care să garanteze în final o construcție sigură și de calitate.

Valoarea finală a proiectului se ridică în prezent la suma de 13.034.822,76 lei, spre deosebire de suma inițiala care era de aproximativ 3 milioane de lei, fiind vorba despre un proiect realizat cu fonduri guvernamentale, desfășurat prin PNDL.

Așa cum am mai spus, în ceea ce ne privește, atât eu, cât și colegii mei, vom asigura pentru Lipova tot ce este necesar pentru a aduce în următorii ani o evoluție vizibilă și pentru a asigura comunității cele mai bune condiții de viață, pe toate segmentele principale de viață. E o bucurie imensă pentru mine și echipa mea acest pas realizat azi și mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit și ne-au fost alături în toate demersurile noastre”, a declarat Florin Fabius Pera, primarul orașului Lipova.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Colliers își consolidează departamentul de certificări verzi prin lansarea de noi servicii ESG și îl transformă în ESG Strategic Advisory

Articolul următor
Anul acesta marchează revenirea trenurilor InterCity după 10 ani de absență, reprezentând un lucru bun, deși diferențele de timpi nu sunt semnificativ mai mici față de mersul trenurilor InterRegio.

CFR Călători lasă Clujul fără tren direct la București pe timpul zilei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share