Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a anunțat prima trupă de la Untold 2023

Organizatorii festivalului muzical de la Cluj au făcut public numele primei trupe confirmate la următoarea ediție.

Trupa Imagine Dragons va veni pentru prima dată în România, anul viitor, la Untold. Organizatorii anunță astfel o premieră pentru țara noastră și primul live-act major pentru cea de-a opta ediție a festivalului, care va avea loc în 3-6 august 2023.

Imagine Dragons este una dintre cele mai mari trupe de pop rock din lume și una dintre cele mai iubite formații de pe întreg mapamondul.

Recompensată cu un Premiu Grammy, 10 premii Billboard Music Awards, 5 trofee Teen Choice Awards, 3 American Music Awards, 8 premii BMI Pop Music, un trofeu Echo Music, un MTV Video Music Award și un World Music Award, trupa din SUA a inclus Untold în turneul mondial din 2023.

Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee și Daniel Platzman au pus bazele Imagine Dragons în Nevada. Primul single lansat a fost ,,It’s Time”, urmat de un prim album considerat iconic – ,,Night Vision”, apărut în 2012.

,,Radioactive”, single-ul de promovare pentru acest material discografic, a fost numit de publicația Rolling Stone ,,cel mai mare hit rock din 2012”, fiind și piesa cu cele mai multe săptămâni de prezență în clasamentul oficial al SUA, Billboard Hot 100. Billboard a recompensat trupa cu trofee la categoriile: ,,Breakthrough Band of 2013″ și ,,Biggest Band of 2017”.

Single-ul  ,,Believer” a fost cea mai bine vândută piesă din 2017 în Statele Unite și a intrat în clasamentul celor mai bine vândute piese din toate timpurile. Cinci ani mai târziu, ,,Believer” marchează un record și pe platforma de streaming Spotify, e piesa cu cea mai lungă perioadă de prezență în Top Songs Global, 301 de săptămâni, cu peste 2,277 miliarde de ascultări.

Piesele ,,Thunder” și ,,Whatever It Takes”, incluse în albumul ,,Evolve”, au ajuns pe locul 1 în Billboard Hot Rock Songs, fiind piesele cu cele mai multe săptămâni de prezență consecutivă în fruntea topului american.

Abonamentele pentru Untold 2023 vor fi scoase la vânzare în 28 noiembrie. Organizatorii au pregătit 10.000 pentru fanii care se înregistrează pe untold.com. 50.000 de oameni s-au înscris deja. Prețurile pentru această tranșă sunt cuprinse între 129 și 350 de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Am pornit acest eveniment exploratoriu de digitalizare, unul în care lansăm public acest proiect.

IMM-urile din Transilvania merg pe calea digitalizării cu bani de la Bruxelles

Articolul următor

ZF prezintă noi motoare electrice pentru autoturisme și vehicule comerciale. Au fost deja produse 2 milioane de motoare electrice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share