Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcare gratuită pentru clienții restaurantelor Radisson din Cluj

În vară, noul hotel Radisson Blu Cluj (RBC) și-a activat parcarea inteligentă, amenajată în scopul gestionării eficiente a activității turistice.
Hotelul de peste drum de Cluj Arena dispune de două restaurante: The Park și Hikari | Foto: RBC

Complexul hotelier de cinci stele din Cluj a decis să ofere trei ore de parcare gratuită celor care iau masa la unul dintre restaurantele acestuia.

În vară, noul hotel Radisson Blu Cluj (RBC) și-a activat parcarea inteligentă, amenajată în scopul gestionării eficiente a activității turistice. Sistemul a fost concretizat de către compania locală Kadra, specializată în astfel de lucrări, și gestionează automat parcarea subterană a RBC.

Există o intrare și o ieșire, bariere pentru trafic intens, casă manuală cu operator, casă automată pentru plata cu cardul, display care afișează în timp real locurile disponibile. Hotelul dispune de sală de conferințe de ultimă generație, sală de bal, spații pentru networking.

Acestea pot găzdui întâlniri de până la 300 de persoane, pe lângă cele cinci săli de ședință, cu o capacitate de 8-25 de persoane. Hotelul include restaurantul internațional The Park și restaurantul japonez Hikari.

RBC reprezintă o investiție de 22 de milioane de euro. Complexul turistic a fost ridicat pe structura fostului Hotel Sport (2*), care a primit încă un corp de clădire, înspre Canalul Morii, și o parcare subterană pe două niveluri.

Grupul care a construit noul hotel, Winners, este controlat de omul de afaceri Horia Ciorcilă, președintele Băncii Transilvania. Compania a cumpărat imobilul, în 2017, de la Societatea de Investiții Financiare Moldova, printr-o tranzacţie de 3,6 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Familia fondatoare a predat integral proprietatea Transylvania College Cluj (TCC) și a fundației ce deține clădirile din campus către Ruxandra Mercea, care conducea școala ca director executiv. 

Ruxandra Mercea a devenit proprietar unic al Transylvania College

Articolul următor

Aquapark Felixarium și Hotel Internațional - Băile Felix, premiate la Termalia Awards

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share