Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TeraSteel și-a prezentat soluțiile constructive la SHARE Belgrad

O echipă a TeraSteel a fost prezentă la SHARE Belgrad, eveniment ce reunește specialiști internaționali în arhitectură și construcții.

Societatea bistrițeană de panouri termoizolante a participat la un forum internațional de inginerie și arhitectură în Serbia.

O echipă a TeraSteel a fost prezentă la SHARE Belgrad, eveniment ce reunește specialiști internaționali în arhitectură și construcții. Cosmin Pătroiu, CEO al TeraSteel, a discutat despre abordarea conceptelor de sustenabilitate în contextul soluțiilor constructive prezente pe piața Europei Centrale și de Est (ECE).

Ediția din acest an a Forumului Internațional de Arhitectură și Inginerie (SHARE) s-a concentrat pe proiectarea și performanța fațadelor, dar și pe impactul acestora asupra spațiilor publice. Forumul de la Metropol Palace Hotel a fost organizat de SHARE Architects, cea mai mare rețea dedicată profesioniștilor din domeniul arhitecturii și construcțiilor din ECE.

Scopul SHARE Belgrad 2022 este de a se concentra pe designul și performanța pentru următoarea generație de fațade și pe impactul acestora în îmbunătățirea spațiului public, precum și de a prezenta evoluțiile majore din Serbia și de la nivel internațional.

Forumul a găzduit arhitecți cu proiecte remarcabile și lideri internaționali în domeniul inovației și al tehnologiilor de construcție. Prin intermediul prezentărilor și dezbaterilor de arhitectură, SHARE Forum oferă cele mai recente informații și cunoștințe și oportunitatea de a crea rețele profesionale la cel mai înalt nivel.

TeraSteel este producătorul numărul 1 de panouri termoizolante și de profile zincate din România și Serbia. Aceasta activează în trei unități de producție situate în România și Serbia. Plastsistem, actuala TeraSteel, s-a înființat în 1994. Din 2013 a început producția de structuri zincate, în urma unei investiții de 2,5 milioane de euro. În 2017 a avut loc rebranding-ul Plastsistem.

Apoi TeraSteel a activat fabrica sa din Serbia – prima cu capital privat românesc inaugurată în străinătate după Revoluție. În 2019 TeraSteel a devenit liderul pieței de panouri sandwich din România și Serbia și unul dintre cei mai importanți exportatori în spațial Europei Centrale și de Est. Acționar majoritar este Kingspan Holding Netherlands.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un nou pasaj subteran în Oradea

Articolul următor

Casa Tradițională – Ediția a - III - a

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Energie verde la sediul DGASPC Bihor

Consiliul Județean Bihor a aprobat în ședința extraordinară de luni, 15 iulie, un proiect de hotărâre privind instalarea…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share