Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CTP, parc industrial de 150.000 mp în sudul Bucureștiului

CTP pune încă un pin pe harta Bucureștiului, de data aceasta în zona de sud, în Popești – Leordeni, prin extinderea parcului existent, CTPark Bucharest South, la aproximativ 150.000 mp.

 

CTPark Bucharest South este localizat  între centura Bucureștiului și viitoarea Autostrada A0, cu acces direct pe A0, oferind un acces rapid către orice zonă din București și împrejurimi. În plus, proiectul oferă o legătură excelentă cu Portul Constanța, Autostrada A2 aflându-se la doar 9 km distanță și facilitează livrările către destinații externe precum Bulgaria, Grecia, dar și Turcia.

CTP a achiziționat parcul industrial CTPark Bucharest South în 2021 și în continuare realizează noi investiții, prin dezvoltarea unei clădiri de clasă A, cu o suprafață închiriabilă de circa 60.000 mp, care se adaugă celor 70.000 mp existenți, complet închiriați și celor 15.000 mp ce vor fi livrați în curând.

„Parcul nostru din sudul Bucureștiului beneficiază de cea mai bună infrastructură din zonă, cu două intrări directe din DN4, aproape de centură, dar și cu acces direct în A0, în punctul de joncțiune aflat la mai puțin de 500 m de noua noastră clădire. Avem 70.000 mp complet închiriați, livrăm în curând alți 15.000 și începem să construim încă 60.000 mp, astfel încât CTPark Bucharest South își va crește suprafața la 150.000 mp, pentru care am pregătit deja infrastructura”, a declarat Ana Dumitrache, Country Manager CTP România.

În afară de CTPark Bucharest South, CTP mai deține alte cinci parcuri industriale în jurul Capitalei, inclusiv în zona de vest (CTPark Bucharest West și CTPark Bucharest, pe autostrada A1) și în zona de nord (CTPark Chitila, CTPark Mogoșoaia și CTPark Bucharest North).

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mennica Legacy Tower Receives American Architecture Award

Articolul următor

Construcții Erbașu face un hotel de 10 milioane de euro în centrul Oradiei

Citește și:
Bogdan Ciungradi este noul director financiar (CFO) al grupului AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București (BVB).
Citeste mai mult

AROBS și-a adus director de la Noriel

Multinaționala de software cu sediu la Cluj a decis să își consolideze departamentul financiar în condițiile numeroaselor sale…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share