Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Untold, la a treia rundă de abonamente

A început cea de-a treia rundă de vânzare, iar prețurile pornesc de la 139 de euro plus taxe și sunt disponibile abonamente General Access, Risk-Free și VIP.

Fanii festivalului care nu și-au asigurat încă intrarea în tărâmul magic Untold o pot face deja, fără să se înregistreze pe site-ul festivalului.

A început cea de-a treia rundă de vânzare, iar prețurile pornesc de la 139 de euro plus taxe și sunt disponibile abonamente General Access, Risk-Free și VIP.

Acestea se pot achiziționa de pe untold.com. Organizatorii au anunțat săptămâna trecută primele nume internaționale care vor veni în România vara viitoare. Trupa Imagine Dragons vine în premieră în România, la Untold.

Armin van Buuren revine pe scena principală a festivalului, cu un show creat special pentru cea de-a opta ediție. În 2023, Untold va avea loc între 3 și 6 august, în Cluj-Napoca.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
La Iulius Mall Cluj deja se simte magia sărbătorilor de iarnă, brandurile te întâmpină cu articole de sezon și este timpul să începi căutarea darurilor desăvârșite, indiferent că vor fi date de Moș Nicolae sau Moș Crăciun.

The Magic of Giving. Cadouri perfecte și premii uimitoare

Articolul următor
Reunit în ședință ordinară, Consiliul Județean (CJ) Cluj a aprobat proiectul de edificare a Spitalului Pediatric Monobloc (SPM), în vederea finanțării acestuia în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Spitalul Pediatric Monobloc din Cluj, propus la finanțare pe PNRR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share