Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tranzacția de preluare a Medici’s de către Med Life a fost aprobată de Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care MedLife preia grupul Medici’s din Timișoara. MedLife SA  este un operator privat de sănătate, cu clinici în mai multe orașe din România. Compania este listată la Bursa de Valori București. Grupul Medici’s din Timișoara activează pe piața serviciilor medicale private de sănătate și prestează servicii de asistență medicală generală și specializată, precum și servicii de imagistică.

Compania Medici’s operează o rețea de clinici și laboratoare în județul Timiș.

Autoritatea de concurenţă a evaluat această operaţiune din punctul de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, și a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Festivalul-concurs „D’ale porcului” dă startul sărbătorilor de iarnă la Oradea

Articolul următor

Primăria și universitățile din Timișoara înființează un consorțiu pentru un campus destinat învățământului dual de 20 de milioane de euro

Citește și:
Bogdan Ciungradi este noul director financiar (CFO) al grupului AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București (BVB).
Citeste mai mult

AROBS și-a adus director de la Noriel

Multinaționala de software cu sediu la Cluj a decis să își consolideze departamentul financiar în condițiile numeroaselor sale…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share