Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Promelek instalează un parc fotovoltaic pentru IFM Electronic

Promelek XXI este antreprenor general în construirea unui parc fotovoltaic destinat companiei IFM Electronic Romania Sibiu.

Un proiect de anvergură al companiei clujene în zona de energie alternativă este în plină desfășurare la Sibiu.

Promelek XXI este antreprenor general în construirea unui parc fotovoltaic destinat companiei IFM Electronic Romania Sibiu. Noul obiectiv va avea o putere de 702 kWp. Promelek furnizează toate componentele necesare sistemului. Lucrarea are la bază o soluție inovatoare, prima de acest gen din România: structura de montaj BAKS cu lipire pe membrană.

Parteneri în proiect sunt Sifee Action – antreprenor pe instalații, Datacor – subantreprenor pe montaj și Hydroproof – vulcanizarea structurii. Beneficiar al proiectului este IFM Electronic. Grupul IFM, înființat la Essen (Germania), avea afaceri anuale de 1,2 miliarde de euro în 2021, cu 8.100 de angajați. Acesta este specializat în senzori și echipamente electronice.

Promelek și-a început activitatea în 1996, în Cluj-Napoca, sub denumirea de Promod, oferind soluții complete pentru instalații electrice de joasă şi medie tensiune și o gamă completă de servicii tehnico-comerciale și logistice. Din 2011 Promod a devenit parte a grupului Elektra din Spania, unul dintre cei mai prestigioși jucători pe piața internațională de instalații și echipamente electrice.

În 2016 compania și-a schimbat numele în cel actual. Societatea clujeană importă și distribuie în exclusivitate în România mărci precum Dietzel Univolt, PCE, TEM și Baks. Este unul dintre cei mai importanți distribuitori pentru brandurile Legrand, Schneider, Gewiss.

Promelek este prezentă și pe segmentul industrial cu o serie de mărci de renume internațional (Weidmüller, Rittal, Siemens). Oferta sa include și o serie de branduri proprii precum Strohm și Flink, care cuprind produse de conectică pentru locuință, dar și produse sezoniere, cum ar fi cele pentru iluminatul grădinii, iluminat ambiental și iluminatul festiv de iarnă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

The first office building in Europe with a helipad for drones will be delivered by CTP

Articolul următor
pentru fiecare dintre noi ziua de 1 decembrie este acel moment când avem răgazul să contemplăm mai mult la valorile și aspirațiile care ne definesc și care conturează conceptul de identitate națională.

Ministrul investițiilor europene: “În România intră zilnic 8 milioane € de la UE”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share