Cea de-a doua zi a Festivalul-concurs „D’ale porcului” a fost destinată întrecerii echipelor de profesioniști.


Șase echipe au fost înscrise în competiție, cea a Hotelului Vital Băile Felix, a Complexului President, a Fabricii de bere artizanală Bers Nova, a Colegiul Tehnic Mihai Viteazul și a „D’ale porcului”.
În urma deliberărilor juriului, echipa Complexului Aqua President din Băile Felix a câștigat trofeul „D’ale porcului”. Nici nu se putea altfel, Chef Alexandru Șandrău fiind unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de ani de zile. Înainte cu o zi, Chef Alexandru Șandrău a făcut parte din juriul care a jurizat echipele celor 13 comune participante la festival.
În concursul profesioniștilor, Alexandru Șandrău a surprins juriul cu produse deosebite.
„Avem un produs special, sarmale fierte în dovleac și sarmale cu pisat, ca pe vremea bunicii. Mai avem afumăturile noastre tradiționale, cârnați, caltaboș, toroș și pâine cu dulceață de porc, ediție limitată”, ne-a informat Chef Alexandru Șandrău.

Din echipa sa a făcut parte și fiul său, Alex Șandrău, manager în turism la Complex President.
Jean Podilă, patronul Complexului President, prezent la festival și-a felicitat echipa, urcând alături de ea pe scenă.