Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Contorizare inteligentă la Arad

Compania de Apă Arad intenționează achiziționarea cu fonduri europene a peste 11 mii de contoare inteligente pentru echiparea microsistemului de alimentare cu apă Arad.

În felul acesta, Compania de Apă face unul dintre cei mai importanți pași ai activității, prin montarea de contoare care pot fi citite de la distanță.

Astfel, nu va mai fi necesar ca operatorul companiei să aibă acces în gospodăriile oamenilor, ci acesta va putea fi citit de la distanță cu ajutorul unui dispozitiv electronic.

Aprobarea cofinanțării de către Consiliul Județean Arad a investiției „Digitalizarea infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional în municipiul Arad – contorizare inteligentă” a fost aprobată în ultima ședință a Consiliului Județean Arad.

Cu fonduri europene

Proiectul „Digitalizarea infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional în municipiul Arad – contorizare inteligentă” urmează a fi depus de către Compania de Apă Arad la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, spre a fi cofinanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020, Axa prioritară 3 Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiții de management eficient al resurselor, Obiectivul Specific 3.2. Creșterea nivelului de colectare și epurare a apelor uzate urbane, precum și a gradului de asigurare a alimentării cu apă potabilă a populației.

Valoarea totală a investiției este de 10.126.098,26 lei fără TVA, din care 85% reprezintă finanțare din Fondul de Coeziune, 13% buget de stat și 2% din bugetul local.

Total
6
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 182.000 de salariați în Bihor

Articolul următor
Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a repartizat 14 milioane lei pentru contracte de infrastructură socială, rutieră și promovare a spiritului antreprenorial.

Patru localități din Ardeal primesc bani europeni pentru infrastructură socială

Citește și:
Bogdan Ciungradi este noul director financiar (CFO) al grupului AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București (BVB).
Citeste mai mult

AROBS și-a adus director de la Noriel

Multinaționala de software cu sediu la Cluj a decis să își consolideze departamentul financiar în condițiile numeroaselor sale…
Zi de Zi știri economice:
Total
6
Share