Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Patru localități din Ardeal primesc bani europeni pentru infrastructură socială

Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a repartizat 14 milioane lei pentru contracte de infrastructură socială, rutieră și promovare a spiritului antreprenorial.

Dej, Baia Mare, Sebeș și Diosig sunt localitățile din Transilvania care vor beneficia de sume de la Uniunea Europeană.

Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a repartizat 14 milioane de lei pentru contracte de infrastructură socială, rutieră și promovare a spiritului antreprenorial.

Ministrul Attila Cseke a semnat noi contracte de finanțare, în valoare nerambursabilă de 14 milioane de lei, Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de MDLPA. Dintre acestea, opt proiecte vizează modernizarea infrastructurii sociale și rutiere.

Municipiul Dej (județul Cluj) va beneficia de 4,5 milioane de pentru îmbunătățirea infrastructurii publice în zona urbană marginalizată. Municipiul Baia Mare (Maramureș) primește 3,2 milioane pentru Centrul Comunitar Multifuncțional Vasile Alecsandri și un centru social antidrog.

Municipiul Sebeș (Alba) va beneficia de 1,1 milioane de lei pentru reamenajarea parcurilor de joacă în Aleea Parc și Petrești, iar comuna Diosig (Bihor), aproape 0,5 milioane de lei, pentru un centru comunitar integrat.

Printre beneficiarii acestei sesiuni de finanțare se mai numără localitățile Ploiești (Prahova), Adamclisi (Constanța), Reghiu (Vrancea) pentru centre comunitare sau reabilitarea sistemului rutier. Un alt proiect are ca obiectiv dezvoltarea activității unei societăți comerciale, prin activități de validare a conceptelor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Contorizare inteligentă la Arad

Articolul următor
Compania TenarisSilcotub a premiat studenții de la universități tehnice de prestigiu din țară, prin programul educațional “Bursele Roberto Rocca”

40 de politehniști au primit burse Roberto Rocca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share